My order from MAC

av Malin
81 visningar 4 Minuter läsning

Idag kom äntligen min beställning från MAC! Jag drogs till deras senaste kollektioner som en skata till blänkande saker…

mac mariah carey lashes don't shame memac mariah carey lashes don't shame meMAC Mariah Carey Eye Lashes – Don’t Shame Me, 145 SEK

Ett par vispiga lösögonfransar i limited edition som påminner om en fjäril. Egentligen inget speciellt, men jag gillar den här typen av fransar som är kortare mot inre ögonvrån och blir längre. Samt att fransbandet är genomskinligt så att man kan använda dem utan eyeliner. Perfekt för en flirtig look!

mac extra dimension skinfinish soft frost mac extra dimension skinfinish soft frost mac extra dimension skinfinish soft frostMAC Extra Dimension Skinfinish – Soft Frost, 295 SEK

Jag skrev om Extra Dimension Skinfinish i nyansen Beaming Blush som jag skrev om för ett par dagar sedan och blev som sagt helt förälskad i den här nyansen att jag var tvungen att klicka hem den. Nyansen Soft Frost har en vit (nästan grön i vissa ljus) bas med lila reflexer – perfekt highlighter för en isigt kall sminkning. Finishen blir inte pudrig eller too much, utan ger ett sånt snyggt glow! Detta är min nya BFF, no joke.

mac nutcracker sweet magic dust powder sweet vision mac nutcracker sweet magic dust powder sweet vision mac nutcracker sweet magic dust powder sweet vision mac nutcracker sweet magic dust powder sweet visionMAC Nutcracker Sweet Magic Dust Powder – Sweet Vision, 265 SEK

Eftersom jag absolut behöver fler skimrande rouge i persikonyans (kanske är ironisk) var jag givetvis tvungen att klicka hem Sweet Vision från årets julkollektion Nutcracker Sweet. Ett guldskimrande rouge i en varm persikonyans – ger en superfin och mjuk färg samt ett härligt guldglow.

mac extra dimension skinfinish soft frost nutcracker sweet magic dust powder sweet vision Soft Frost / Sweet Vision

mac extra dimension skinfinish nutcracker sweet magic dust powder mariah carey lashesHar du köpt något från kollektionerna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer