Lucka 15-21 The Body Shop Deluxe, Rituals – OBS! Spoilervarning

av Malin
89 visningar 4 Minuter läsning

Hej, hur har ni det? Jag hoppas att ni har det bättre än mig just nu, i tisdags hade jag ett riktigt breakdown. Jag har haft tryckande huvudvärk, varit yr och haft panikattacker flera dagar i sträck och till slut gjorde jag slag i saken och bokade en tid hos en psykolog. Jag orkar inte må så här längre.


Därför tänkte jag att jag skulle pigga upp mig med att visa er veckans kalenderluckor.

OBS! Vill du inte se vad som finns i kalendrarna, så klicka dig inte vidare.

Jag har i år tre stycken julkalendrar som ni kan läsa om här! Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom lucka 15-21 i The Body Shop och Rituals kalendrar. Klicka på ”läs mer” för att kika på innehållet ♥

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016

Lucka 15

Lucka 15

 • The Body Shop Fuji Green Tea Gel-Lotion
 • Rituals Bath Gloves

Jag tycker: Två helt okej luckor. Jag gillar Fuji-doften och skrubbhandskar. Inget speciellt med det.

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 16
rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 17

Lucka 16

 • The Body Shop Intesely Revitalising Facial Oil
 • Rituals 24H Hydrating Face Cream

Jag tycker: En minivariant av den ansiktsoljan jag kan använda från TBS, jag gillar den faktiskt väldigt mycket. Den har hjälpt mig att hålla torrheten i schack. Jag har inte testat någon ansiktskräm från Rituals, så det ska bli kul.

Lucka 17

 • Rituals The Ritual of Dao Body Cream
 • The Body Shop Crayon Khôl

Jag tycker: Kroppskrämen med Dao-doften är så härlig! Jag har redan använt den flera gånger. Tyvärr är kajalen såååå tråkig. Om man ska ta med en kajal i en kalender, kan den inte vara någon annan färg än svart? Jag har typ 50 stycken…

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 18
rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 19

Lucka 18

 • Rituals Hammam Hot Scrub Sea Salt Body Scrub
 • The Body Shop British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

Jag tycker: Vad är oddsen att få två kroppsskrubbar på samma dag? Är väldigt sugen på Hammam-skrubben då den ska vara värmande. Måste typ gå och duscha igen! Rosskrubben från TBS har jag testat tidigare och den är lite för mesig för mig faktiskt.

Lucka 19

 • Rituals Active Firming Day Cream SPF15
 • The Body Shop Colour Crush – 730 Almond Kiss

Jag tycker: Ytterligare en ansiktskräm från Rituals som ska bli kul att testa. Och att den är “firming” kan ju behövas nu för tiden. Jag har också den senaste tiden utvecklat någon form av hat till nagellack. Jag har för många! Fin färg, men jag har typ 10 likadana. Beige nyans med guldglitter i.

rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 20
rituals ritual of advent the body shop deluxe advent christmas calendar julkalender 2016
Lucka 21

Lucka 20

 • Rituals Muracle Scrub (Ultra Softening hand Scrub)
 • The Body Shop Skinny Thin Felt Eyeliner

Jag tycker: Handskrubben går direkt till sambon, även om jag skulle behöva den just nu. Men jag gillar verkligen inte handvård. Grymt tråkigt. Eyelinern däremot är jag mer pepp på. Har inte sett den i TBS sortiment förut, så jag ska testa asap!

Lucka 21

 • Rituals Essential Anti-Aging Day Cream SPF 15
 • The Body Shop Eyeshadow Brush

Jag tycker: Åter igen en ansiktskräm från Rituals som jag inte testat, men det ska bli roligt eftersom åldern börjar göra sig påmind. Anti-aging-produkter ska väl användas i förebyggande syfte? Och egentligen behöver jag inte en till ögonskuggsborste.. Men jag har ju en förkärlek till borstar, så jag tror att den kommer att tjäna sitt syfte.

2 kommentarer

Maria 22 december, 2016 - 21:15

Hej. Krya på dej. Jag gillar din blogg jättemycket. Alla kan drabbas av något jobbigt. Jag har tex svår migrän. Bra du söker hjälp. Ha det fint kram.

Malin 25 december, 2016 - 12:43

Hej Maria, tack så mycket ❤️ Usch, ja migrän är verkligen sjukt begränsande. Hoppas du har det bra! Kramar

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer