Året 2018

av Malin
160 visningar 19 Minuter läsning

Med bara drygt en vecka kvar på 2018 börjar bli dags att sammanfatta året. Tyvärr har det inte varit mitt år även om det hänt en del roliga saker. Det har ju mest präglats av sjukdomar och sorg för min del, så jag ser verkligen fram emot att säga hej då till det här skitåret!

JANUARI

Januari var en stressig tid och vi började året med att vara magsjuka, men en av årets höjdpunkter var som alltid Daisy Beauty Expo, så mycket kärlek och inspiration på samma gång. Dessutom testade jag en mackapär som ska boosta effekten av din sheet mask, tyvärr hann jag bara testa den två gånger så om den funkar eller inte vet jag inte.. Har du testat?

FEBRUARI

Februari började med att jag blev knuffad när jag skulle kliva på bussen hem och stukade min fot rejält.. och kryckor i Stockholm när man åker kollektivtrafik är inget att rekommendera. Daisy Beautys första Gala i samband med Daisy Beauty Awards hölls på Södra Teatern, vilken kväll! Jag klippte av mitt superslitna hår och har aldrig varit så nöjd med min frilla som jag är nu. Delade med mig av min brynhistoria som blev väldigt omtyckt!

MARS

I mars var jag på väg till att bli utmattad, så jag och två av mina absoluta favoriter (mamma och sambon) åkte till solen, där tipsade jag om hudvården jag använde. Jag skrev om min absoluta favoritkräm och gjorde en tutorial på hur du kan färga ögonbrynen hemma.

APRIL

Sambon och jag inledde april med att fira påsk i London. molkan.se fyllde 10 år och jag bjöd på en SPF-guide när våren och solen var på intåg. 2018 års bästa investering blev definitivt min bloggkamera från Panasonic, älskar den!

MAJ

Maj var en trög bloggmånad, jag jobbade mest och försökte att ta vara på det helt fantastiska vädret vi hade i maj trots att jag hade bihåleinflammation typ hela våren. Jag skrev om vad som skulle bli två av årets mest använda produkter; Pixi Vitamin C Wakeup Mist och NABLA Soul Blooming-palett.

JUNI

I juni hade jag äran att få gå på årets Nordic Face Awards och hade en så trevlig kväll tillsammans med Helena, Camilla och Linda. Tipsade om min lata sommarhudvårdsrutin. Semesterveckan började med att vi var på Mando Diao på Grönan och slutade upp på efterfest med dem på Hasselbacken där jag fick träffa Björn tack vare världens bästa sambo! Vi även en superhärlig sommarvecka på Gotland och i Västervik.

JULI

I juli var jag riktigt trött. Efter att ha varit förkyld mer eller mindre hela våren och kroppen aldrig fått återhämta sig så kände jag mig helt slut. Trots det helt magiska sommarvädret så gjorde jag inget annat än att sova på gräsmattan när vi var lediga. Passade på att boosta huden med fukt och C-vitamin i form av ansiktsmasker.

AUGUSTI

Augusti var både årets bästa och sämsta månad på samma gång. Långsemestern var så välbehövlig och vi bl a. var på Ischia i Italien, där jag förövrigt kommer att bosätta mig i framtiden, vilken fantastisk ö! Sedan är det väl rätt uttjatat nu, men jag blev uppsagd från mitt jobb och efter det har livet varit lite uppochner.

Jag delade med mig av nya Vacation Heroes och under den varmaste tiden under sommaren blev jag helt förälskad i Linda Hallberg Cosmetics nyheter eftersom inget annat smink satt kvar i ansiktet.

SEPTEMBER

I september var jag på lanseringsevent för KICKS nya kroppsvårdsmärke SKIN TREAT och njöt av sommarens sista djupa värme på ett tak mitt i huvudstaden. Jag hittade min absoluta favoritarkmask och testade en annan väldigt märklig mask. Vad gjorde jag mer om dagarna? Jo, jag sökte jobb. Det gick inget vidare.

OKTOBER

I oktober kom fransarna från Depend som jag satt fransmodell för tidigare under året, så häftigt! Jag började att må bättre och kände mig väldigt kreativ både med skapande och foto, älskar bland annat kronan jag gjorde till min Halloweensminkning. Allt vändes verkligen när jag fick samtalet från mamma. Sedan dess har jag känt mig trasig på något sätt.

NOVEMBER

I november blev bloggen verkligen lidande, med goda anledningar. Jag började måla med akvarell i terapeutiskt syfte eftersom jag större delen av månaden inte orkade vara på sociala medier. Indy Beauty imponerade på mig med sin nya ansiktsmist. Månaden avslutades med en magisk konferens med Philips Beauty och andra skönhetsprofiler, något som jag verkligen behövde!

DECEMBER

I december gjorde vi det officiellt, vi flyttar tillbaka till Dalarna direkt efter nyår. Mer än så har jag inte hunnit eller orkat… men det kommer en sista sminkning för 2018 samt Best in Beauty, där jag sammanfattar årets bästa (och sämsta skönhetsprodukter).


ÅRETS BÄSTA BLOGGINLÄGG

Precis som förra året kommer här en liten lista på, enligt mig, årets bästa inlägg här på bloggen. De är fyllda med massor av bra tips. Så är du ny läsare kan du börja med att läsa igenom dessa, eller så kanske du bara missat inläggen? Årets sminkningar och Best in Beauty kommer i separata inlägg.

  • Om att vara sig själv – Ett inlägg jag verkligen inte ville skriva, men som var nödvändigt. Jag hoppas personen tänkt om och att detta slipper bli ett problem 2019.
  • Om prestationer och utmattning – jag blev otroligt berörd av ett inlägg som Lina skrev och bestämde mig för att berätta min egen erfarenhet om ämnet.
  • Molkans fotoskola Del 1 – Något jag får flest frågor om är foto, här kan du läsa om grunden till hur jag tänker när jag fotar till bloggen.
  • Jag hade också skrivit ett inlägg om det här med PR och och skönhetsbranschen, men det är försvunnet från bloggen och jag vet inte hur jag ska kunna få tillbaka det. Så irriterad…

LITE STATISTIK


Tack för ni varit med mig i år och jag hoppas på ett bättre 2019!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer