Molkans julkalender 2019

av Malin
176 visningar 2 Minuter läsning

December och julafton börjar närma sig med stormsteg. Det är bara en halv dag kvar till årets sista månad och jag hänger inte med!

Jag har tidigare haft lite julkalendrar på bloggen, men eftersom jag är sjukskriven så finns det inte så mycket pengar över till varken mig själv eller någon annan just nu, så i år hade jag tänkt att bjuda på en kalender i lite annan form. De flesta av er vet ju varför och ni som inte vet kan läsa mer här och här.

Bild från december 2018.

Det var Elin, en av mina följare på instagram, som frågade mig om jag skulle ha någon julkalender och gav mig den briljanta idén att bjuda er på lite tips, skönhetsfavoriter och annat på min Instagram story då det blir för stor apparat för mig att blogga varje dag, men jag kommer att spela in små klipp där jag pratar om skönhetsrelaterade ämnen varje dag! Vad tror ni om det?

Så se till att följa mig på Instagram @molkan.se för att ta del av min lilla julkalender. Det kan hända att det kommer upp någon tävling eller två, så håll utkik!

Finns det något speciellt ni vill veta eller har en fråga om någon produkt, sminkningar eller annat skönhetsrelaterat så får ni såklart önska, ju fler förslag desto bättre!

1 kommentar

Elin 30 november, 2019 - 19:40

<3 det kommer bli en toppenkalender !

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer