FOREO LUNA mini 3

av Malin
871 visningar 6 Minuter läsning

Ett av de viktigaste stegen i min hudvårdsrutin är rengöringen, främst för att jag har kombinerad hy med stora porer och min hudstruktur blir snabbt ojämn och ingenting funkar om jag slarvar. Jag har nu testat FOREO LUNA mini 3 och är den verkligen så bra som alla säger?

foreo luna mini 3

Vad är det?

FOREO LUNA mini 3 är en rengöringsborste för ansiktet gjord i silikon av hygieniska skäl, silikon är icke-poröst och samlar därför inte på sig bakterier. Tillsammans med 8000 soniska pulseringar per minut ska rengöringsborsten skonsamt hjälpa till att ta bort smink och smuts, samtidigt som ansiktet får en massage. Borsten har 12 anpassningsbara massagestyrkor och en dubbel rengöringsyta. Möjligheten att anpassa styrkorna i FOREOs app ger dig precis det din hud behöver. Designen är helt vattentät så att du ska kunna skölja av den under rinnande vatten och t o m använda den i duschen. Kommer i 5 olika färger.

LUNA mini 3 är den uppdaterade versionen av LUNA mini 2 och har 25% mjukare silikonknoppar för en skonsammare rengöring. Dessutom har den en ny funktion; Glow Boost. Ett program på endast 30 sekunder för att få en supersnabb rengöring.

Vad tycker jag?

Jag har tidigare testat LUNA Play och LUNA Play Plus. Men nu har jag testat LUNA mini 3 sedan november och är ganska säker på vad jag tycker.

För det första har jag märkt så stor skillnad på min hudstruktur. Med stora porer, pormaskar och kvisslor blir min hud knottrig. Huden är inte så där slät och len som man vill att den ska vara, men att rengöra huden morgon och kväll med LUNA mini 3 har verkligen gjort skillnad. Huden blir len och slät, precis som jag vill att den ska vara.

För det andra så ger den mig, givetvis tillsammans med mina andra hudvårdsprodukter, en otrolig lyster. Om jag mot förmodan varit extra trött och skippat FOREOn ett par dagar så blir min hud grå och glåmig. Massagen ger mig också genast en klarare hud och den ser mer livfull ut. Som att någon dragit upp opaciteten på färgen i mitt ansikte. Du kan läsa om min hudvårdsrutin för 2020 här.

Tillsammans med borsten har jag varvat mellan både FOREOs egna rengöring Micro-Foam Cleanser och min favoritrengöring SKIN TREAT Multi-Action Face Cleanser och jag tycker att det fungerar precis lika bra med båda. SKIN TREAT’s rengöring är lite mer skummande medan FOREOs är mer krämig – men de ger mig samma resultat. Huden känns inte stram eller torr efteråt.

Batteritiden är något av det sjukaste jag varit med om, samma gäller FOREO UFO mini som jag skrivit om tidigare. Jag laddade LUNA mini 3 när jag fick hem den och har använt den mer eller mindre varje dag sedan dess och har inte behövt ladda den på 3 månader. Varför kan inte Apple ta efter?

foreo luna mini 3

Jag har också märkt skillnad när det kommer till att applicera smink. Är min hud ordentligt rengjord och återfuktad så sitter både sminket snyggare och längre. Jag har testat diverse verktyg och jag kan vara ärlig och säga att FOREOs ansiktsborstar är de som fungerat bäst på mig och min hud. Det finns liknande borstar, både med soniska pulseringar och manuella – och bland de jag testat är FOREO Luna mini 3 överlägsen!

En FOREO eller liknande rengöringsborste är, enligt mig, en investering. För ingen av FOREOs produkter är billiga. Det är teknik, så vad kan man förvänta sig? Men priset är så klart inte för alla. Är man osäker på om en fullstor är värd sitt pris har FOREO sina mindre varianter LUNA Play [299 SEK] och LUNA Play Plus [499 SEK] som är introduktionsprodukter. Play kan användas i 100 minuter medan Play Plus har utbytbara batterier. Dessa är perfekta att ha med när man är på resande fot.

Sammanfattat så gillar jag verkligen FOREO LUNA mini 3! Det är något jag sträcker mig efter varje dag när jag ska tvätta ansiktet så det är ju ändå ett bra betyg. Jag gillar effekten min hud får av den genom en liten lätt exfoliering av silikonknopparna och massagen från t-sonic pulseringarna. En lyxig liten hudvårdsaccessoar!

Har du testat någon av FOREOs rengöringsborstar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer