Halloween med LUSH

av Malin
113 visningar 5 Minuter läsning

LUSH är ett företag som tar Halloween lite mer seriöst än andra. Varje år lanserar dem limited edition-produkter som säljs under säsongen med lekfulla namn och härliga dofter.

Jag älskar Halloween, även om jag vet att det är en påhittad kapitalistisk högtid (eller vilken högtid är inte påhittad egentligen?). Men det är liksom den enda högtiden jag kan relatera till på något sätt. Jag älskar estetiken även om jag inte anammar den 365 dagar om året.

Lite kuriosa: När jag var yngre ordnade min mamma m fl. i vår bostadsrättsförening så roliga Halloweenfester där alla gick all in med utklädnad och dekorationer. Festen var anpassad för både vuxna och barn och det fanns liksom aktiviteter för alla. Vi gjorde häxbål (ej att förväxlas med fjortisversionen där man blandar all typ av sprit man får tag i…) med is formade som händer. Vi var runt hela stan för att få tag i färgade ljus och svarta lakan. Vid dörren stod liemannan a.k.a min mamma och bockade av gästerna. Jisses vilka minnen!

lush bat art

Bat Art är en badbomb som i badet blir magiskt mörklila med örtiga och friska dofter av rosmarin och salvia tillsammans med Siciliansk citronolja och grön mandarinolja. 75 SEK.

Jag tror den här blir riktigt häftig i badet! I alla fall vad det ser ut som på hemsidan. Tänk vilka bilder man också skulle få.

lush ghost in the dark
lush ghost in the dark

Ghost in the Dark är en handtvål och doftar fräscht och friskt av citrongräs- och bergamottolja Och det bästa av allt… den lyser i mörkret! 99 SEK.

Efter att jag la in tvålen i badrummet så blir jag lika chockad varje gång jag går in där, för doften sprider sig verkligen i hela rummet, utan att bli för mycket. Den fyller bara badrummet med en härligt fräsch doft. Gillar även känslan efter att ha tvättat händerna med den, man känner sig riktigt så där “sqeaky clean”.

lush punkin pumpkin

Punkin Pumpkin är en härligt lekfull badbomb med doft av citrus och kanel tillsammans med pumpapulver som gör huden len och mjuk. 75 SEK.

Jag älskar verkligen LUSH lekfullhet med både form och namn på sina produkter. En del kanske tycker att det är lite larvigt, men från en som aldrig kommer att växa upp. Vem vill inte kasta ner en pumpa i badet och drömma sig bort till Halloweentown liksom?

lush very very frightening

Very very Frightening är en neongul duschgelé med doft av citronsaft och fikonjuice tillammans med eterisk mandel- och bergamottolja. Innehåller också kokbanansextrakt och fint havssalt. Från 99 SEK.

Jag blev väldigt positivt överraskad av den här doften. Det är som att de tagit min absoluta favoritdoft från LUSH, Snow Fairy och stoppat i en citron eller två. Både söt och fisk doft i ett. Sen att jag älskar gult sätter ju bara pricken över i:et.

lush halloween

I årets halloweenkollektion ingår också ett svart duschslajm, fler härliga badbomber, en läppskrubb, badskum och några fina presentförpackningar. Kan också tala om att julkollektionen nu också har släppts och är precis lika mysig och fin som den brukar. I år finns det även en adventskalender som ser så fin ut!

Gillar du säsongsnischade produkter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer