Vacation

av Malin
158 visningar 3 Minuter läsning

Hej, nu har det gått en stund sedan jag kikade in här igen. Men precis som jag skrev för ett tag sedan så skulle det bli lite uppehåll i och med vår sena semester.

Förra veckan var mamma och hälsade på, så mysigt! Vi var på konsert, bakade och bara njöt av varandras sällskap. Vi prickade in både Weeping Willows, Mando Diao, The Hives och The Sounds i Dalhalla. Vilka spelningar alltså, helt magiskt!

Weeping Willows har jag velat se hur länge som helst då jag växte upp med deras musik. Vi hade biljetter till deras julshow förra året och skulle åkt med mamma, men eftersom hon blev sjuk och var ganska dålig då så fick vi skippa den spelningen.

Mando Diao, The Hives och The Sounds hade spelning tillsammans. The Sounds har jag aldrig sett live, men de var sjukt bra! The Hives såg jag på Sonispherefestivalen för 10 (!) år sen och kan inte minnas att se var så här bra då… de hade show som heter duga! Och Mando Diao har blivit lite av en tradition att se varje år, sen är de ju mina favoriter så det kan inte vara annat än bra 💙

Just nu befinner jag mig i en solstol med turkost hav framför mig och försöker bara att slappna av och släppa all stress och all skit som varit det senaste året. Och vad värmen gör för min värk i kroppen ska vi inte ens tala om!

Hoppas ni har det fint ❤️

Kika gärna in på mitt instagramkonto för daglig uppdatering; @molkan.se

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer