Semester

av Malin
65 visningar 2 Minuter läsning

Hej,

Hoppas ni har det bra i den här underbara sommarvärmen vi har, jag har t o m. badat här i Sverige! Vet inte när det hände senast…

Som jag skrivit tidigare har jag haft ett par jobbiga månader eftersom jag kämpat mot en långvarig inflammation (läs: sedan januari) i kroppen som antagligen beror på en underliggande livslång sjukdom. Jag vet fortfarande inget mer än att jag har tagit prover och fått remiss till flera specialister senare i höst – men det känns skönt att snart få svar på vad som är fel så jag kan göra något åt det.

Nu har jag äntligen semester! Missförstå mig rätt – jag älskar mitt jobb, min hobby och mitt liv men ibland blir det lite för mycket. Eftersom jag är så jäkla trött hela tiden och är rädd för att bli utmattad igen den senaste tiden har jag insett att jag måste få vila ut, på riktigt. Jag kommer att stänga ner allt som har med prestation att göra under ett par dagar och inte ha några måsten alls under semestern.

En härlig sammanfattning av maj till juli 2018

Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka lite energi snart, för jag orkar inte vara så trött att jag inte orkar laga mat, inte orkar hitta på något eller knappt ha någon fritid för att jag måste sova när jag är ledig. Har ni haft semester eller har ni semester nu? Vad har ni gjort? Rest någonstans eller bara chillat?

På Instagram är jag lite mer aktiv just nu, så glöm inte att följa mig där – @molkan.se

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer