Vacation heroes

av Malin
97 visningar 7 Minuter läsning

Hej! Nu är jag tillbaka efter att ha haft en helt underbar semesterresa och ett par dagar hemma. Tänkte skriva mer om resan och bjuda på en rejäl bildbomb snart. Det har varit så skönt att bara pausa allting och inte känna några måsten. Jag har sovit ut, ätit god mat och bara gjort saker som gör mig glad och lugn. Är fortfarande väldigt trött till och från, men det börjar bli bättre!

Höstnyheterna har nu börjat trilla in och jag ska försöka att uppdatera er så snart som möjligt. På min instagramstory har jag lagt upp en fråga på vad ni vill se först – så glöm inte att gå in och rösta!

När jag reser är hudvården och skor för de flesta tillfällen det som känns viktigast för mig – idag tänkte jag att vi skulle kika närmare på vilka produkter som blev mina hudvårdshjältar när vi var utomlands.

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes exuviance intensive eye treatment masque

Exuviance Intensive Eye Treatment Masque, 499 SEK (10-pack)

Återfuktande ögonmasker i praktiska engångsförpackningar med bl a. Glycerin, Laktobionsyra (PHA), Retinylpalmitat (Vitamin A), Arginin, Gurkextrakt, Tocopheryl Acetate (Vitamin E) och Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C).

Padsen funkar både på flygresan eller efter en dag utomhus (de inte bör användas innan då de innehåller retinol – så undvik solexponering efteråt och använd till kvällen och var noga med SPF!) känns härligt återfuktande och svalkande på huden och piggar upp mina trötta ögon med en gång! Tycker de är perfekta att ha med på resan tack vare de slimma förpackningarna och bra innehåll.

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes clarins sos balm

Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask, 395 SEK

En multifunktionell näringrik och återfuktande mask som passar bra efter solexponering, i duschen/badet eller som sovmask. SOS Comfort innehåller bl a. Glycerin, Betaine, Squalane, Mangosmör- och olja, Kamomill tillsammans med en del parfym och pigment. Just de sistnämnda kan jag känna är lite onödiga, men har inte känt av parfymen trots att jag är känslig.

Masken är tjock och känns verkligen återfuktande och lugnande och jag älskar verkligen att använda den här på natten då huden känns väldigt mjuk och mysig morgonen efter – ingen stramhet eller torrhetskänsla efteråt. Perfekt “after-sun”-produkt eftersom den verkar lugnande.

Nu har jag fått tag på en testtub på 15 ml, men jag kommer definitivt att köpa den fullstora produkten när denna är slut! Yes, jag använde den flera gånger på resan och har fortfarande 2-3 användningar kvar – så den är även väldigt dryg!

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes lumene valo glow mist

Lumene VALO Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist, 249 SEK

Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist är en riktig guldklimp! En återfuktande mist med antioxidanter som ger huden en direkt fräschör. Innehållande Nordiskt källvatten, ingredienser från alla hjortronets delar (fruit water, fruit extract, seed extract), Glycerin och Ascorbyl Glucoside (Vitamin C) samt Limonene, Linalool och parfym.

Själva spraymunstycket är en dröm, lätt och luftigt som ett moln – precis som ansiktsmistsprayer ska vara! Alla ni andra som gör ansiktsmists, ta efter nu! T o m. sambon har tyckt om att spraya sig med denna nu i sommar just för den härliga sprayfunktionen. Kan användas både som settingspray efter makeup, eller bara som återfuktare.

Misten ger en direkt återfuktande och fräsch känsla och jag har haft den främst i kylskåpet för att kyla ned mig – men har också haft med mig den överallt när jag rest. Trots tillsatt parfym så är detta inget jag har märkt av.

Det här har verkligen varit min mest använda produkt hela sommaren och jag har många användningar kvar.. Och jag kan säga att jag inte varit sparsam med den. Så prisvärd!

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes linda hallberg cosmetics blossom oil

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil, 169 SEK

En härlig multifunktionell olja med närande passionsfruktolja och äkta blåklintsblad som är en dröm efter att ha badat i hav med mycket salt som torkar ut huden. Jag har främst använt denna till nagelband och läppar – men också på torra partier på huden och den återfuktar direkt utan att kännas klibbig och oljig.

Jag har nyligen skrivit om denna, så vill du läsa mer om den kan du göra det här.

hudvårdshjältar på semestern vacation heroes sephora cleansing wipes watermelon

Sephora Watermelon Cleansing Wipes – Hydrating, från $3

Tidigare i somras var jag på Sephoras pressevent inför hösten och vintern 2018 där Sephora själva lanserar en rad av roliga nyheter. De uppdaterar bl a. sitt dusch- & kroppssortiment och kompletterar med massor av roliga ansiktsmasker och wipes. Jag har testat de exfolierande med doft av ananas – men på resan fick den lilla förpackningen med vattenmelonwipes följa med.

Just dessa ska vara återfuktande och innehåller bl a. Glycerin, Vattenmelonextrakt och Vitamin E. Sen innehåller de främst rengörande ingredienser, en del konserveringsmedel och parfym. Jag gillar dessa då de går att ta med sig på planet eller i handväskan.

Jag vet tyvärr inte när dessa släpps eller vad de kommer att kosta i Sverige då de inte fanns med i pressmaterialet, men jag uppdaterar er så snart jag vet. Just dessa gissar på att de kommer kosta någonstans mellan 30-35 SEK för 10 wipes. Inte superekonomiskt, men funkar när man är på språng.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer