NOTD: High Heels

av Malin
177 visningar 3 Minuter läsning

Hej på er, dålig uppdatering här igen… Men ville mest bara ge er en liten life update samtidigt som jag visar upp mina naglar.

Jag kämpar verkligen med min trötthet, men det har verkligen inte blivit bättre. Tror t o m. det blivit värre då jag har konstant ont i hela kroppen. Har fått tillbaka proverna jag tog och allt var normalt; blod-, vitamin-, järn- och sköldkörtelvärderna var alla bra. Men den här tröttheten är allt annat än normal…

notd lackryl high heels

Dagens naglar är ett superfint blått glitterlack från L.Y.X Cosmetics och deras fantastiska Lackryl-lack i nyansen High Heels. Lackryl är precis vad det låter som, ett nagellack av akryl som fungerar som en förstärkning på nageln, lämnar ingen kladdig yta och en behöver inte oroa sig för torktid eftersom det härdas i lampa. Jag förstör alltid min manikyr med vanligt eftersom jag inte har tålamodet att låta det torka, så två tummar upp!

Sedan jag flyttade från Stockholm och världens bästa nageltjej har jag bättrat på utväxten med Lackryl för att hålla kvar vid mina långa naglar och jag tycker att det har funkat så bra! Lackryl finns i så många fina färger och mina favoriter den senaste tiden har varit nyanserna Pale Rose och Krizz (döpt efter snygg-Krizz!).

L.Y.X Cosmetics Lackryl kan köpas på bl a. Lyko för den som är intresserad.


Jag är ingen läkare så jag kan inte ställa någon diagnos. Men förutom Fibromyalgi eller ME/CFS så kan jag inte komma på något annat som stämmer in på mina symptom. Vi får se vad nästa besök säger.

I övrigt händer det inte så mycket här. Jag orkar som sagt inte göra så mycket. Ena dagen kanske jag orkar göra lite hushållsarbete, laga mat eller tvätta, andra dagen orkar jag kanske fota lite. Har dock inte alls orkat skriva då jag inte kan koncentrera mig en längre period. Jag har mest lyssnat på podcasts, eftersom man kan blunda samtidigt!

Idag har jag t ex. lyssnat igenom P3 Series nya serie som heter Sviten, tips tips. Har du inte lyssnat på deras andra serier så kan jag rekommendera dem också, alla är så bra!

Jag önskar inget hellre än att jag orkar komma tillbaka snart och jag hoppas verkligen ni har det bra.

♥︎

2 kommentarer

Sandra 22 februari, 2019 - 09:26

Jag kan säga att jag aldrig haft så ont i kroppen som jag har nu, mina axlar, nacke & skulderblad. Sen så knäcker min käke hela tiden när jag gapar vanligt & även det gör så ont. IBS-magen kaosar & tröttheten är inte av denna värld. Fattar ingenting 🙁 Hoppas du mår bättre snart! Stor kram

Malin 22 februari, 2019 - 13:35

Fy farao! Jobbar du nu? Så där var jag hela tiden när jag jobbade som mest. Det enda som hjälpte var när min naprapat nålade mig, även om jag grät som ett litet barn varje gång så var det skönt efteråt. Men samma, har också problem med käken – googlade dock till mig övningar till käken som jag tyckt fungerat jättebra (länk)!

Tack detsamma fina ♥♥♥
Stor kram

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer