#Söndagsmasken: SKIN TREAT Moisture Support Overnight Face Mask

av Malin
337 visningar 5 Minuter läsning

I våras lanserade Kicks varumärke SKIN TREAT två nya ansiktsmasker. Varav den ena heter Moisture Support Overnight Face Mask, som jag tänkte att vi skulle kika på idag.

Jag kan säga att det var länge sedan jag såg ut så här. Den senaste tiden när jag inte orkat ta hand om huden alls och jag har blivit så yttorr så jag snart inte vet var jag ska ta vägen. Så nu är det dags igen.

skin treat moisture support overnight face mask

Moisture Support Overnight Face Mask är, som namnet avslöjar, en återfuktande och mjukgörande ansiktsmask som jobbar under natten. Vem älskar inte hudvård som gör jobbet medan du sover? Masken innehåller de ekologiska aktiva ingredienserna avokadoolja och fikonkaktus samt växtbaserat kollagen och prebiotika. Den innehåller också sheasmör, allantoin och en liten dos hyaluronsyra. Kollar man INCI-listan så tycker jag att den ser bra ut, det är ingenting som sticker ut. Sista ingrediensen är parfym och det tycker jag är helt okej.

Jag tycker att den här masken gör sitt jobb. Den har en härlig konsistens, känns härlig och återfuktande på huden. Moisture Support Overnight Face Mask doftar väldigt gott, men aningen för mycket för min smak. Ni som känner mig vet att jag hellre kanske inte vill ha någon parfym i mina hudvårdsprodukter, men det är ingenting som jag känner påverkar maskens effekt. Något jag gillar med Skin Treats masker är att man skruvar/klickar upp korken för att munstycket ska exponeras, det känns hygieniskt. 229 SEK för 50 ml. Tycker att masken är värd sitt pris, inte speciellt budget, men heller inte det dyraste i butiken. Så den kanske passar den som har några extra kronor att spendera.

Efter applicering känns masken nästan lite oljig på huden, smälter in i huden och känns inte så där kladdig som vissa nattmasker kan kännas. Jag vaknar inte upp med en helt kladdig kudde. Huden känns både återfuktad och mjuk när jag vaknar. Ska jag bara vara hemma hela dagen kan jag gillar att ha på den en till ett par timmar också, funkar precis lika bra.

Här kan du läsa om SKIN TREATs 10 MIN AHA + BHA + PHA FACE MASK

Vill du ha en budgetvariant av Moisture Support Overnight Face Mask så kan du kika på Lumenes SOS Mask.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer