Kalenderöppning Lucka 1-7

av Malin
141 visningar 8 Minuter läsning

Nu har det blivit dags att öppna de första 7 luckorna i årets julkalendrar. Jag har öppnat luckorna varje dag på Snapchat och Instastories för de som inte kan hålla sig till dessa inägg. Men nu går vi igenom luckorna tycker jag!

Jag har i år hela fem stycken julkalendrar. Idag ska jag visa vad som gömt sig bakom luckorna 1-7 i kalendrarna från The Body Shop, Lumene, Skincity, NYX och Lookfantastic. Klicka på ”läs mer” för att kika på innehållet ♥

Lucka 1

 • The Body Shop British Rose Shower Gel
 • Skincity Vita Liberata Ten Minute Tan
 • NYX Matte Lipstick – Eden
 • Lumene Valo Glow Boost Essence
 • Lookfantastic Illamasqua Lava Lipstick

Jag tycker: En riktigt bra start på lucköppningen! Jag är riktigt imponerad av både Lookfantastic och Lumenes luckor. Jag har redan testat både TBS och Vita Liberata-produkten och de är helt okej.

Lucka 2

 • The Body Shop Bunny Headband
 • Skincity gloMinerals Suede Matte Crayon – Crush
 • NYX Liquid Suede – Soft-Spoken
 • Lumene Gel Effect Nail Polish – 3 On The Beach
 • Lookfantastic Ciaté Fierce Flicks Liquid Eyeliner

Jag tycker: Också bra luckor! Man måste ju bara älska kaninöronen från TBS ♥ Dessutom innehöll NYX-kalendern ett Liquid Suede som jag inte testat och Lookfantastic bjöd på en eyeliner från Ciaté  som jag heller inte testat så det ska bli kul.

Lucka 3

 • The Body Shop Frosted Plum Star Soap
 • Skincity Bioline ESA Peptide + Green Algae Lifting/Relaxing Mask
 • NYX Simple Vamp Lip Cream – She Devil
 • Lumene Lähde Intense Hydration 24h Moisturizer
 • Lookfantastic Grow Gorgeous Scalp Detox

Jag tycker: Något av en tråkigare dag over all. Jag är ju så ointresserad av hårprodukter så den där skalp-produkten kändes sådär.. Och jag är skitdålig på att använda hårdtvålar, men jag har gett bort den till sambon som blev glad, luktar gott gör den i alla fall. Helt klart nyfiken på krämen från Lumene och masken från Bioline/Skincity.

Lucka 4

 • The Body Shop Strawberry Gel-Lotion
 • Skincity Medik8 C-Tetra Vitamin C Antioxidant Serum
 • NYX Lip Lingere – Push-Up
 • Lumene Lip Perfector Balm
 • Lookfantastic First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Jag tycker: Alltså jag tror att det här är en av veckans bästa dagar! Älskar verkligen TBS Gel-Lotion, den är lätt och går snabbt in i huden. Plus att man luktar som en jordgubbsmilkshake av just den här, mums. Helt klart impad av att se Medik8 i Skincitykalendern och just den här produkten har jag velat testa ett tag, så den åkte direkt in i badrumsskåpet! Hos NYX kom ytterligare en läppfärg som jag inte testat. Krämen från LF fick sambon då han är en riktig torris på vintern.

Lucka 5

 • The Body Shop Ultra Fine Bath Lily
 • Skincity Sensai Cellular Performance Cream
 • NYX Soft Matte Lip Cream – Paris
 • Lumene Kirkas Glow Reveal 60 Second Facial
 • Lookfantastic balanceme Flash Cleanse Micellar Water

Jag tycker: Också en bra kalenderdag. Jag kommer att använda allt, förutom lippien från NYX – för den har jag redan testat. Älskar micellärvatten och att ha bra hudvårdsprodukter i travel size är typ det bästa som finns! Jag har hört mycket bra om Sensais kräm så den kommer att få följa med redan i helgen. Riktigt nyfiken på Lumenes Glor Reveal – om den är något som REN Flash Rinse så kommer jag att älska den!

Lucka 6

 • The Body Shop Crayon Khol
 • Skincity Biologique Recherche Lotion P50W
 • NYX Butter Lipstick – Seashell
 • Lumene Eyeshadow Primer
 • Lookfantastic this works In Transit Camera Close-Up

Jag tycker: Jag vet inte hur många svartakajalpennor jag har, men jag kan säga att jag inte behöver en till. Här kan vi ju gott säga att Skincity vinner dagens lucka med ett av BRs Lotion P50 i tappningen för känslig hy. Den ska jag testa snarast. Lumenes ögonskuggsprimer är en gömd juvel, har haft den förut och älskar den.. så har ni inte testat så gör det! Den ljuskoralliga nyansen av Butter Lipstick från NYX är tyvärr inte min färg, men gillar produkten i sig.

christmas countdown with molkan.se öppnar julkalendrar the body shop nyx skincity lookfantastic lumene
Lucka 7

Lucka 7

 • The Body Shop Born Lippy Flavoured Lip Balm – Passionberry
 • Skincity bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor – Swag
 • NYX Intense Butter Gloss – Berry Strudel
 • Lumene Overnight Bright Sleeping Cream
 • Lookfantastic James Read Gradual Tan Illuminating Tan Mist

Jag tycker: Sista luckan består mest av läppisar, varav både bareMinerals och NYX har jag testat tidigare (swatch på NYX finns här). Ogillar läpp-gunk i burk eftersom det är ohygieniskt – så TBS kommer att lotsas vidare! Känner mig så dragen till nattkrämen från Lumene och skimmermisten med BUS från James Read.

1 kommentar

Daniella 9 december, 2017 - 11:42

gud vad roligt! jag har LF’s i år, hade velat ha rituals men får bli nästa år.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer