Sedan 2014 har jag haft äran att vara jury i Daisy Beauty Awards, förutom förra året när jag inte mådde bra och inte orkade. I år har jag, tillsammans med fyra andra influencers, tilldelats att utse Årets Basmakeup.

jury daisy beauty awards 2018 årets basmakeup

Nominerade i Årets Basmakeup

Basmakeup är bland det det svåraste, efter hudvård, tycker jag. Inte att bedöma, utan att hitta rätt! Så just nu testas dessa till sin yttersta spets. Vinnarna kommer att annonseras på Daisy Beauty Awards Gala i februari samt i tidningen i början av nästa år. Efter det kommer det att komma upp recensioner här på bloggen, så ni får vänta en liten stund…

Kategorierna är

 • Årets basmakeup
 • Årets läpprodukt
 • Årets ögonmakeup
 • Årets vegankosmetika
 • Årets hårvård
 • Årets hårstyling
 • Årets läsarfavorit
 • Årets rengöring
 • Årets sheetmask
 • Årets aktiva hudvård
 • Årets herrdoft
 • Årets damdoft

You May Also Like

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.