NOTD: I put a spell on you

av Malin
132 visningar 3 Minuter läsning

Hej på er, hur har ni det? Vad gör ni? Har ni börjat jobba igen? Skola? Eller är du en sån som jag och har sparat semestern till när alla andra är tillbaka? Själv har jag bara mest bara varit och försökt att acceptera läget och läka, därav den dåliga uppdateringen.

Jag har faktiskt inte ägnat mig åt något skönhetsrelaterat på ungefär en månad, förutom att fixa med mina naglar. För det är lite som terapi för mig att få pyssla; fila, måla och bygga. Annars har jag jobbat, umgåtts med min sambo, målat eller knutit amplar till mina växter. Jag känner också att jag inte tänker forcera något, utan det får vara som det är just nu.

Jag kan sakna det ibland, det här med sociala medier, bloggen och skapande, men vet ni… för det mesta inte. I alla fall inte just nu. Det är som att jag förlorat mig själv och hittat mig själv på samma gång och det jobbigaste är att man inte vet hur det kommer att bli. Är på ett sätt rädd för att jag ska vara så här ledsen hela mitt liv, för det vill jag inte. Prio nummer ett just nu är att hitta ett roligt jobb eller att få lite frilansuppdrag. Allt har ju verkligen stått på hold den här våren och sommaren när det kommer till sånt, men jag hoppas att det kanske blir bättring på det till hösten.

Men för att komma till det jag ville visa er idag så har jag absolut hamnat på den sidan av TikTok som består av de som kallar sig häxor, hippies och healers. Detta ledde till att jag i helgen och hade dansparty med mig själv mitt i natten i fredags. Jag blev inspirerad av en av mina favoritlåtar ‘I put a spell on you’. På den vägen är det. Naglarna är således inspirerade av häxkonst, rök och mystik. Jag gillar verkligen hur de blev.

Vill du kika på fler nagelbilder kan du göra det här.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer