MOTD: 70’s babe

av Malin
151 visningar 3 Minuter läsning

Man har ju hört om människor som som genomgår livskriser när något traumatiskt händer dem. Jag säger som den gamla klyschan, jag trodde inte det skulle hända mig.

Ett av mammas favoritårtionden var 70-talet, musiken, modet och känslan. Vilket jag på något sätt snöat in på den senaste tiden. Tänk utsvängda byxor och lika utsvängd lugg, Fleetwood Mac, David Bowie, ABBA, funk, soul och disco, rouge som bronzer, blå ögonskugga, markerade fransar osv. Ja, ni fattar. Jag har alltid gillat 70-talet (förutom de gräsliga färgkombinationerna brunt och oranget), men nu har det verkligen blivit något extra.

Och att det ska krävas att inte bara en, utan två väldigt betydelsefulla personer, försvunnit alldeles för tidigt under kort tid för att man ska förstå att livet är både kort och skört. Men det känns fortfarande overkligt och jag känner inte riktigt igen mig själv, så har bara försökt fylla dagarna jag inte jobbat med sånt som jag känt för och det som fått mig att må bra. Målat och illustrerat, pysslat med mina växter, promenerat och några loppisrundor har det blivit. Vissa dagar är bättre och vissa är sämre. Det har blivit en del självrannsakan. Jag hoppas att det kommer att bli bra till slut i alla fall, även om det inte känns så nu.

motd 70s babe
motd 70s babe
Sminkning 70s babe

BAS
Lumene Natural Glow Primer
Lumene Blur Longwear Foundation – 0.5 Fair Nude
Lumene CC Color Correcting Cream – Medium
Lumene Blur Longwear Concealer – 1 Light
NABLA Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
L’Oréal Paris Life’s a Peach Blush Powder
NABLA Skin Glazing – Ozone

ÖGONBRYN
Indy Beauty Up your Brow Game! Brow Fix – Armin

ÖGON
NABLA Soul Blooming Eyeshadow Palette – Chamomile, Flowery
NABLA Poison Garden Eyeshadow Palette – Canvas, Majorelle
NABLA Magic Pencil – Light Nude
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner – Black
Depend Perfect Eye Eyelashes Volume 3D – Lily

LÄPPAR
Max Factor Lipfinity – 80 Starglow

motd 70s babe
Sminkning 70s babe
motd 70s babe

Vill du se fler sminkningar kan du göra det här.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer