M Picaut Golden Amber Probiotic Cleansing Balm

av Malin
154 visningar 3 Minuter läsning

Inlägget innehåller annonslänkar*

Har du testat M Picauts nya rengöring Golden Amber Probiotic Cleansing Balm? Om inte, så borde du!

Vad är det?
Ett lyxigt rengöringsbalm med hjortron och bärnstensextraxt som förvandlas till en mjölkig formula när det kommer i kontakt med vatten. Golden Amber innehåller också Prebiotika och Probiotika som bidrar till hudens goda bakterier. Havtorn är rik på C-vitamin och aprikoskärnolja är full av närig. Med dessa ingredienser rengör produkten utan att torka ut eller störa huden.

Huvudingredienser:

– Ekologiskt havtornsextrakt: Havtorn har använts i den traditionella kinesiska medicinen sedan 800-talet. Den är känd för att bromsa åldrandet av huden tack vare sin föryngrande och vitaliserande verkan. Är rik på betakaroten och Omega 3, 6, 7 och 9, vilket ger mycket näring. Bra för den fina huden runt ögonen. Ökar hudens regenerationsprocess och självläkning, har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper och innehåller en hög andel skyddande antioxidanter. Verkar därigenom anti-age, och motverkar även pigmenteringar.

– Aprikoskärnolja (Eko): Mild olja rik på naturligt A-vitamin. Tillför huden näring och gör den mjuk och len.
– Prebiotika (Inulin, fruktos): Ger näring till hudens goda bakterier, balanserar hudproblem.
– Probiotika (Lactobacillus Ferment Lysate): Goda bakterier som stärker hudens mikroflora.

Vad gör den?
Rengöringen är perfekt som en förstarengöring både morgon och kväll. Den tar bort både föroreningar, smink och solskydd. Och den gör det så bra! Vissa dagar behöver jag inte ens en andrarengöring. Till en början känns den som honung på huden och blir till en lätt mjölkig konsistens som är enkel att tvätta av eller torka bort med en sminkhandduk.

M Picaut Golden Amber

Vad tycker jag?
Fem av fem! Den lämnar huden så mjuk och härlig och inte stram eller torr. Den tar bort allt, t o m. vattenfast mascara 👌🏻 Den är kanske inte för allas plånbok, men ska du unna dig lite ekolyx så är det M Picaut’s produkter du ska satsa på!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer