Hej då Viken, igen!

av Malin
140 visningar 3 Minuter läsning

Hej vad det går! Tiden bara springer fram och i morgon jobbar jag min sista dag på mitt jobb för att nästa vecka börja ett nytt kapitel i livet.

Jag flyttar till ny stad där jag fått jobb som intendent på en auktionsbyrå, alltså samma jobb som jag har nu, fast på nytt ställe. Det ska bli så kul då jag verkligen hittat en ny passion inom auktioner och antikviteter, så det känns så roligt att jag fått ett jobb att kunna utvecklas och växa i.

Det känns både roligt och overkligt på samma gång att allting har gått så fort. Speciellt när situationen ser ut som den gör i världen just nu. Är så klart glad för min egen skull, samtidigt som jag har sån ångest över krig, jag ser fram emot våren, sommaren och solen, men har jättedåligt samvete att våra liv här fortsätter “som vanligt” medan många får fly sina hem. Men jag är så tacksam att jag ska få bo och vara med den personen som betyder mest för mig ❤️

Samtidigt känns det också konstigt att flytta ifrån min hemstad igen när det känts som jag precis landat, men har ju ändå bott här i 8 månader, fast det känns som nyss. Det har varit skönt och tryggt, att kunna i princip alla gator, hur man tar sig runt osv. Men jag vet också att den här staden är för liten för mig, det har den alltid varit även om jag uppskattar att komma hit då och då.

Vi får helt enkelt se vad resten av 2022 har att erbjuda. Jag hoppas att kunna uppdatera både om nya lägenheten, livet, skönhet och allt däremellan.

Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg, som kommer att handla om skönhet!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer