Offline

av Malin
179 visningar 2 Minuter läsning

Nu har jag varit off i typ två veckor.. har haft en sån tröttperiod och sen fick vi tråkiga besked angående min mamma, så jag bestämde mig för att pausa alla sociala medier i ett par dagar.

Just nu är jag på väg till Stockholm för att ikväll gå på Daisy Beauty Awards där årets bästa skönhetsprodukter ska koras. Jag har ju suttit i juryn för ’Årets bryn & fransar’, så det ska bli kul att äntligen få se vilka vinnarna blir! Vill ni följa med på galan kan ni följa hashtaggen #daisybeautyawards i diverse sociala medier, men det kanske är roligast att se på instagram.

Mina naglar dagen till ära.

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från förra årets gala här, men tydligen tog jag bara en bild 🤷🏻‍♀️ Dåligt av mig. I år har jag i alla fall med mig min kamera så jag hoppas på lite roliga bilder.

I år ska jag bo hos fina Aysha tillsammans med Samira, så det ska bli kul att få hänga med dem! Dessutom ska jag få håret professionellt fixat av Isabella, så grymt!

Så vi ses i etern under dagen!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer