MOTD: Queens of Greens 

av Malin
77 visningar 3 min läsning

Hey hey hey! Här är jag, med en nytändning och ska leverera 2022 års första sminkning som jag gjorde tillsammans med några av mina favoritkreatörer på temat “Queens of Greens”. Länkar till alla kommer lite längre ner.

Igår tog jag tag i något som jag har skjutit upp väldigt länge. Logga in på bloggen och uppdatera allt. Har också ett tillägg som är trasigt som gjort att jag inte kommit åt vissa saker, vilket lett till att jag inte skrivit här på 6 månder. Wow! Men nu är det dags, jag har saknat det väldigt mycket. Vill ni att jag gör en ny uppdatering om livet och allt så gör jag gärna det. Jag ska t ex. flytta igen. Nu är det sista gången på ett par år framöver!

Men här kommer årets första sminkning. En grön dröm 💚

BAS
MakeupMekka Face Prime Moisurizing
The Ordinary Coverage Foundation – 1.2Y Light Yellow
IsaDora Contour Stickn Brush – 32 Beige Neutral
NABLA Cosmetics Close-Up Smoothing Pressed Powder – Light
NABLA Cosmetics Skin Bronzing – Amber
IsaDora Perfect Blush – 03 Brown Ginger
NABLA Cosmetics Pressed Highlighter – Wave

ÖGONBRYN
Depend Brow Lift Illusion
Glossier Brow Flick

ÖGON
Colourpop Cosmetics Aura & Out Palette – Fresh Cut
NABLA Cosmetics Cupid’s Arrow #4
GlossGods x Making it Falwless Palette – Evergreen & Liquorice
NYX Professional Makeup – Epic Ink Liner
IsaDora Nature Enhanced Length Mascara – Black
House of Lashes – Siren

LÄPPAR
Maybelline Superstay Matte Ink – 65 Suductress
BeautyAct High-Impact Gloss – Warming Nude

Vilken av lookerna gillar du bäst?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer