Mina betyg i Daisy Beauty Awards Årets fransar & bryn

av Malin
295 visningar 5 Minuter läsning

För ett tag sedan skrev jag om de nominerade produkterna i Årets fransar & bryn som jag satt jury i för Daisy Beauty Awards. Nu är vinnarna korade och jag kan dela med mig av mina åsikter.

Vann gjorde Milk Makeup Kush Brow som faktiskt var min medelmåtta. Varför? Min motivering kan du läsa nedan. Och vill du spana in vad två av mina bloggkollegor tyckte om produkterna kan du göra det hos Wysteriia och Kajsa. Vill du läsa mer om produkterna så har jag skrivit ett inlägg om dem här.

indy beauty curl it up! defining mascara

5 poäng – Indy Beauty Curl it Up! Defining Mascara, 159 sek

Definierade och markant längre fransar där det kommer lagom produkt på borsten, som bidrar till en jämn och fin applicering. Fransarna blir längre och definierade med hjälp av borsten som är smal och mjuka strån, vilket gör det enkelt att komma åt alla fransar. Mascaran varken smular eller kladdar och håller hela dagen tack vare den mjuka formulan. Håller även böjen på fransarna. Förpackningen är rätt alldaglig, men kanske tilltalar den klimatmedvetna som bryr sig mer om innehållet än det yttre. Gillar att den är vegansk och cruelty free. Priset känns relevant för produkten.

max factor brow revival

4 poäng – MaxFactor Brow Revival, 99 sek

Håller brynstråna på millimetern där man vill ha dem och håller dem på plats hela dagen och ger så pass mycket färg att man kan använda den allena, inga andra produkter behövs. Liten och bra borste som gör att man kommer åt alla strån. Brynen kan kännas lite stela om man råkar applicera för mycket, men det är mer handhavande fel än något annat. Förpackningen är rätt intetsägande, men den är liten och får plats i lilla handväskan om man skulle behöva ha med sig den. Känns tyvärr lite snålt med bara 3 nyanser att välja mellan. Den är dock prisvärd då den är billigare än många andra liknande produkter jag testat, bäst i sin prisklass!

milk makeup kush fiber brow gel

3 poäng – Milk Makeup Kush Brow, 195 sek

Har en lite mjukare formula än sin motståndare, men håller ändå stråna på plats bra hela dagen. Har en liten borste som gör att man kommer åt alla strån. Formulan har något lägre viskositet, vilket kan resultera i kladd på huden om man inte är försiktig. Gillar förpackningen, snygg och minimalistisk samt att den är liten och får plats i väskan.. Kommer i 8 nyanser, vilket ändå känns ganska representativt. Men lite för dyr för det man får, det finns bättre produkter för halva priset.

glossier brow flick

2 poäng – Glossier Brow Flick, 170 sek

Fungerade toppen till en början, ger fint resultat att kunna fylla i de små brynhåren. Har definitivt en inlärningskurva för att inte få för tjocka streck. Pennan tappade flowet efter ett par gångers användande och när jag skakade pennan för att få ur mer kom det en flod av produkt och hela främre delen av pennan blev dränkt i produkt = kladd. En får inte ha bråttom när man ska använda eftersom det är en precisionsprodukt. Snålt nyansutbud med 3 ändå ganska lika bruna-ish nyanser. Gillar dock ändå resultatet av den när den funkar, men för nästan 200 kr vill jag slippa bråka med en kladdig penntipp.

apolosophy 3-in-1 mascara

1 poäng – Apolosophy 3 in 1 Mascara, 129 sek

Får för mycket produkt på borsten vilket resulterar i att det blir kladdigt och klumpigt på fransarna, men torkar man av borsten blir det ett fint resultat. Håller hela dagen, men fransarna tappar böjen efter ett tag. Håller standard som vilken mascara som helst, inget spektakulärt faktiskt. Bra vardagsprodukt med ett rimligt pris, men jag har tyvärr inget tålamod till övers att torka av och kladda. Vill ha det enkelt när jag applicerar mascara.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du om dem?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer