New stuff from LUSH

av Malin
96 visningar 5 Minuter läsning

I veckan fick jag hem mitt paket med lite härliga produkter från LUSH som jag har velat testa ett tag.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

Det som är bra med Lush är att deras produkter inte är testade på djur, deras produkter är färska och ekologiska och många av produkterna är även vegan- & vegeterianvänliga. De jobbar också för mänskliga rättigheter och återvinning. Jag gillar även att de inriktar sig på bra produkter och ingredienser istället för superstylade förpackningar.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

Tender is the Night Massagekaka, 125 SEK

Mjukgörande sheasmör och murumurusmör utgör basen i denna massagekaka. Smält den i dina händer eller direkt på huden och börja massera. De sensuella dofterna av jasmine, ylang ylang och rättvisemärkt vanilj absolut passar perfekt i en massagekaka för romantiska stunder.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color
lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

Oatifix färsk ansiktsmask, 135 SEK

Detta är en mild och näringsrik färsk ansiktsmask med färska bananer och illipesmör som återfuktar torr hy. Vaniljstång infusion och vanilj absolut lämnar en god doft på huden… nästan så att man vill ta en liten smakbit. Havre, mald mandel och kaolin arbetar tillsammans i en mjuk exfolierande bas för att ta bort gamla hudceller, och lämna huden mjuk och smidig.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

T’eo Deodorant, 99 SEK

T’eo deodorant i fast form innehåller bikarbonat för att absorbera svett och neutralisera odörer, medan tea tree, citron och enbärolja sätter igång med sina antibakteriella krafter. Obehagliga dofter har inte en chans att stå emot denna armé av eteriska oljor!

Medan dessa tuffa ingredienser gör sitt jobb, har vi tillsatt några mjukisar också – aprikoskärnolja och färska druvor i denna kaka håller huden lugn, sval och återfuktad.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color
lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

Läppfärg – Perspektiv, Beslutsam, Självsäker, (borttagna ur sortiment)

Basen i läppfärgen är återfuktande jojobaolja så att läpparna ska känna sig mjuka och candelilla och rosvax för att hålla färgen kvar på läpparna. Färgen smälter in i huden och håller väldigt bra, så du ska inte behöva “piffa till det” hela tiden.

Perspektiv läppfärg har en varm beige ton som passar både som läppfärg, krämrouge och ögonskugga.

Beslutsam läppfärg har en kall djupröd färg och en matt finish.

Självsäker läppfärg har en plommonlila färg.

lush oatifix t'eo deo tender is the night lip color

Självklart har jag redan testat alla produkter och kan säga att jag gillar de flesta. Deodoranten T’eo har jag använt på jobbet nu den senaste veckan och jag har tyvärr fått sånt eksem under armarna, så är det nog alldeles för mycket parfym i för mig… Oatifix ansiktsmask är superhärlig på ansiktet och luktar jättegott – men det ser ut som att någon har kräkts en i ansiktet, så jag rekommenderar att inte titta dig själv i spegeln när du har den på dig!

Jag älskar verkligen LUSH produkter och jag är grymt imponerad över läppfärgerna. De är superfina på, appliceringen är enkel och de sitter bra.

Har du testat någon av dessa?

2 kommentarer

Maria 14 augusti, 2016 - 18:41

Vet du om lusch finns kvar i slussen jag tror adressen är götgatsabacken ? Köper deras deo under armarna o vill handla lite mer mvh maria.

Molkan 14 augusti, 2016 - 20:27

Jag bor inte i Stockholm, men sist jag var där var jag på LUSH Götgatan, så jag antar det 🙂
Länk: Butiker och öppettider

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer