#Söndagsmasken: Lumene Soothing SOS Mask

av Malin
428 visningar 3 Minuter läsning

Lumene har på senare tid uppdaterat en del produkter och kompletterat sina olika hudvårdsserier. Dagen till ära har jag använt Lumene SOS Mask som är en av nyheterna…

lumene sos mask

Lumene Soothing SOS Mask är en krämig ansiktsmask med bl a. glycerin, blåbärsfiber, -fröolja och arktiskt källvatten som ger återfuktning och verkar anti-inflammatoriskt. Masken innehåller också sheasmör, rapsolja, kli, solrosolja, allantoin och rosmarinextrakt som ska verka lugnande och närande. Lumene SOS Mask är lämplig för känslig hy då formulan är parfymfri samt att den är utvecklad i samarbete med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet i Finland. 100% vegansk. Applicera på rengjort ansikte och låt verka i 10-15 minuter. Kostar 99 SEK för en tub om 75ml.

lumene sos mask

Med dåliga perioder kommer dåliga rutiner… jag har slarvat så mycket med hudvården den senaste tiden och kände idag att huden behövde en riktig boost! Masken är rik och krämig och lägger sig superhärligt på huden och det sa verkligen bara slörp så var mycket av masken borta. Och efteråt känns huden både återfuktad och smord till sin fulla spets! Jag antar att det bland annat är sheasmöret som gör att masken känns så rik och skön på huden även när man tagit bort den från ansiktet. Jag känner av återfuktningen och den mjuka känslan i flera timmar efteråt.

Priset på masken är ju riktigt riktigt bra om man kollar vad man får. Det är inga direkta anmärkningsvärda ingredienser, utan väldigt bra inci-lista. Jag gillar att den är parfymfri eftersom jag själv är känslig mot just parfym i hudvård. Den är enkel att applicera och att tvätta bort. Så är det en snäll, prisvärd och effektiv mask du söker efter kan jag verkligen rekommendera den här!

Jag har egentligen inget negativt att säga om själva produkten, det enda är att jag själv föredrar snäpplock istället för skruvlock pga. smidigheten. Men det är endast en petitess. Jag rekommenderar också att applicera masken med någon typ av platt borste för applicering.

lumene sos mask

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer