Ida Warg Instant Self-Tanning

av Malin
394 visningar 4 Minuter läsning

Med våren brukar skönhetsnyheterna innehåller brun-utan-sol, inget undantag 2020! Ida Warg är ett märke som jag inte testat innan, men hört jättemycket bra om deras BUS-produkter. Nyheter för denna våren är BUS med omedelbar effekt. Nyfiken? Kika på före- & efterbilderna så får du se!

IDA WARG’s nyheter Instant Self-Tanning för kropp och ansikte med en rejäl och fin color guard så att du ser exakt var du applicerat produkterna. De ger alltså direkt solkysst ut samtidigt som brun-utan-sol effekten utvecklas under 12 timmar.

Ida Warg Instant Self-Tanning Face Lotion är en ansiktsbus i hybrid kräm/gelékonsistens med en gyllene brun ton som ger ett omedelbart resultat och utvecklas med hjälp av DHA. Formulan är återfuktande och speciellt framtagen för att passa även känslig hud. Parfymfri.

Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse är en brun-utan-sol mousse som ger en solkysst ton direkt vid applicering. Färgen blir extra djup efter 3 timmar och fortsätter att utvecklas med hjälp av DHA under 12 timmar. Moussen luktar fantastiskt gott, någon typ av tropisk söt doft som verkligen döljer den vanliga “BUS”-doften. T o m. sambon som hatar BUS-doft sa att den luktade gott, så det är ju verkligen ett bra betyg!

ida warg instant
ida warg instant

Jag är värdelös på BUS eftersom det alltid blir flammigt hur mycket än jag har exfolierat huden, smort in mig och använt den bästa vanten på marknaden… Min hud är flammig och ojämn i sig. Men jag gillar verkligen båda då det är lättare att se var man applicerat och att de ger en fin och jämn färg direkt, varken orange eller grön. Båda produkterna håller sig fina i ca. 5-7 dagar innan jag behöver applicera igen. Färgen nöts bort fint utan att det är alldeles uppenbart att jag har BUSat.

Ida Wargs produkter är både 100% veganska och cruelty free.

Har du testat Ida Wargs BUS-produkter? Vad tycker du?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer