av Malin

Policy & Pr

molkan.se drivs sedan maj 2013 som en skönhetsblogg, med ambition att dela med sig av erfarenheter, åsikter om produkter samt att visa upp sminkkreationer och nyheter. Bloggen har produkt- och sminkfokus.

PR

Pressetik
molkan.se strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg kan aldrig påverkas eller köpas av avsändare eller tredje part. Jag är inte utbildad inom kosmetik eller skönhet, utan allt som skrivs är baserat på min egen kunskap, erfarenheter och uppfattningar. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Annonser/sponsrade inlägg
Sporadiska annonsinlägg kan förekomma där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på molkan.se. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid ut!

Copyright
Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga på info[at]molkan.se. Om du lånar bilder ska det tydligt framgå att bilden är lånad från molkan.se

POLICY

Som content creator med näringsverksamhet gör jag ibland samarbeten för att kunna leverera inlägg i den takt jag gör, detta märks ut i inläggen för att du som läsare ska vara medveten om detta och för att det är viktigt för mig att behålla min trovärdighet och transparens.

Inlägget innehåller annonslänkar

Detta inlägg presenteras i samarbete med xxx

Inlägget innehåller annonslänkar där jag tjänar några procent/kronor om du klickar på länken och/eller handlar i onlineshoppen genom min länk. Märkningen ligger alltid i början av inlägget. Du kan alltid välja att inte klicka på länkarna och själv söka upp produkten på nätet.

Ett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid ut (enl. marknadsföringslagen) tydligt för att du som läsare ska vara väl informerad!

KONTAKT

Representerar du ett företag, märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare så får du gärna maila mig på info[at]molkan.se.

Godkänd för F-skatt.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer