How to: Diamanttårar

av Malin
136 visningar 3 Minuter läsning

Så kul att ni ville se en tutorial på min senaste look! Det är egentligen inte en speciellt svår look – endast 4 ögonskuggor, en outstanding eyeliner och lösfransar.

nabla goldust collectionJag har använt mig av ögonskuggorna Paprika, Danae, Ludwig och Luna, samt eyelinern Klimt från NABLAS Goldust-kollektion. Du kan läsa mer om den här!

kiss blooming lashes lilyFransarna i looken kommer från Kiss och heter Blooming Lash – Lily. Har ännu inte skrivit om dem än, men jag fick hem dessa och ett annat par samma dag som jag gjorde sminkningen. Vill ni veta mer om dem så klicka på hjärtat längst ned i inlägget ♥


Skapa looken Diamanttårar

how to tutorial diamanttårar makeup motd sminkning1. Jag börjar med att applicera ögonskuggan Paprika med en fluffig pensel i globlinjen.

how to tutorial diamanttårar makeup motd sminkning2. På yttre delen av ögonlocket applicerar jag sedan Danae.

how to tutorial diamanttårar makeup motd sminkning3. Mot inre ögonvrån applicerar jag Luna.

how to tutorial diamanttårar makeup motd sminkning4. För lite med intensitet applicerar jag sedan skuggan Ludwig med samma fluffiga pensel jag använde först i globlinjen. Sedan målar jag en eyeliner med vinge med eyelinern Klimt. Ser ni vilken fantastisk metallisk färg?

motd makeup rose gold purple diamanttårar5. Till sist applicerar jag lösögonfransar och målar mascara på övre och undre fransarna.

motd makeup rose gold purple diamanttårarDone!

3 kommentarer

Emelie 8 januari, 2017 - 12:29

Så snyggt!

Sandra 15 januari, 2017 - 09:51

Snälla snälla, ge mig tips på hur jag ska lära mig att få på mig lösfransar. Vill så gärna känna mig lite pigg ibland 🙂 Och nej, det är inget du behöver göra nu, men när du har ork! KRAM

Malin 16 januari, 2017 - 09:05

Absolut! Det är egentligen ganska enkelt, men vill man inte börja med stip-lashes så rekommenderar jag verkligen individuella eller triofransar. Så mycket lättare att få snyggt! Men jag är ledig på torsdag så då skulle jag kunna knåpa ihop någon guide 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer