Recension: Escada Born in Paradise EdT

av Malin
186 visningar 2 Minuter läsning

Born in Paradise är den 22:a läckra Fashion Fragrance-doften från ESCADA – en berusande cocktail av exotiska noter. Born in Paradise ger en känsla av värme och glädje – den förflyttar dig till det tropiska paradiset i Franska polynesien och framkallar bilder av vackra och färgstarka blommor, gnistrande vita stränder, klart turkost vatten och utsökta tropiska frukter. Inspirerad av den berömda drinken Piña Colada är ESCADA Born in Paradise en förtrollande cocktail av ananas och kokosmjölk.

Doften bjuder först upp till en het sommardans som består av friska noter av grönt äpple och vattenmelon som frestar sinnena. I kombination med söt och kärnfull guava fylls doften av en lekfull energi och läcker fräschör.

Hjärtat i doften sveper in dig i en diskret underton av kokosmjölk som får liv av läcker ananas och framkallar solkyssta minnen från den perfekta sommarsemestern.

Basen rymmer en lugnande kombination av tränoter från sandelträ, ceder och mysk för en sammetslen och sensuell värme – vilket ger djup till de somriga noterna.

Skönhetsblogg molkan Escada Born in Paradise EdT recension review

Jag tycker: Flakongen går i en härligt turkos färg och har en fin form. Till detta kommer en liten rosa tygblomma som man även kan använda som ring.

Jag tycker detta är en superhärlig tropisk doft som lämnar spår av både fräscht och sött på samma gång. Efter några timmar blir doften djupare och varmare. Doften är heller inte för stark och är så där lagom när man kommer nära. Jag hade dock önskat att den höll i sig lite längre, men för mig är det inga problem att behöva fräscha upp doften under dagen. En underbar sommardoft för den som gillar en varm sommardröm på flaska ♥

Escada Born in Paradise EdT 50 ml finns att köpa på t ex. bangerhead. för 559 SEK.

4/5

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer