Under sommaren kanske man inte använder så mycket smink eller tunga dofter då man oftast kanske hänger på stranden, i skärgården eller är på semester utomlands. Personligen får foundations och puder mig att känna mig rätt ofräsch, så jag håller mig till en lättare sminkning med eventuellt bara en nedmattande primer eller en BB-kräm. Det jag brukar fokusera på är bryn och en härlig läppfärg för att ändå få lite “oumpf” till ansiktet tillsammans med en fräsch sommardoft. Här kommer mina sommarfavoriter!

summeressentialsmolkan2014
 1. Avéne Thermal Spring Water, 85 SEK
  Det är hur skönt som helst att ha en ansiktsmist som man kan spraya på sig när man känner att värmen blir för mycket. Mitt bästa tips är att förvara den i kylen, så uppfriskande!
  .
 2. Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT, från 559 SEK
  En lätt och fräsch doft är att rekommendera på sommaren. Jag har främst använt min MJ Daisy då den för mig är sommaren personifierad.
  .
 3. The Body Shop Drops of Youth™ Eye Concentrate, 295 SEK
  Ett fräscht ögonserum med en härligt kylande kula. En ny favorit!
  .
 4. e.l.f Cosmetics Studio Moisturising Lipstick – Flirty & Fabulous, 46 SEK
  Ett snyggt rosa läppstift med lång hållbarhet är ett måste för mig på sommaren.
  .
 5. Anastasia Dipbrow Pomade, 245 SEK
  En vattenfast brynfärg som håller hela dagen, även på stranden. Jag älskar hur mina bryn blir både skarpa och mer definierade av denna lilla mirakelprodukt. Jag har haft min sedan i våras och det syns knappt att jag använt den, så den är väl värd varenda krona då den kommer att räcka länge.
  .
 6. KICKS Blur Primer, 149 SEK
  En härlig primer som har egenskapen att sudda ut mindre skönhetsfel och ge illusionen av jämn hy. Fungerar både ensam och under sminket, också en ny favorit!
  .
 7. LUSH Million Dollar Moisturiser, 575 SEK
  En lyxig ansiktskräm med SPF 30 för ansiktet. Visst, aningens dyr – men en superhärlig produkt som förenar både nytta med nöje.
  .
 8. The Body Shop All-In-One BB Cream, 200 SEK
  En lätt BB-cream som smälter in superlätt i huden och ger en härlig lyster utan att se

.Har du några produkter under sommarfavoriter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer