Jag börjar blogga på Glossigt

av Malin
103 visningar 1 min läsning

Hej på er,

Jag vet att jag precis öppnat upp den här bloggen igen, men när jag och min kollega och vän Matilda pratade om något helt annat frågade vi oss själva om vi inte skulle börja blogga på vår alldeles nya sida glossigt.se som vi har för podden. Sagt och gjort så har vi båda redan börjat blogga där. Hur kul?!

Det kändes som ett tecken. Ibland måste man bara släppa taget om gammalt och börja om på nytt. Det här med bloggandet känns jätteroligt igen och som en helt naturlig väg att gå. Så än blir ni inte av med mig, men bara på en ny plats.

Vi har som sagt redan börjat blogga på Glossigtbloggen där jag bland annat har skrivit ett riktigt mastodonttest av deodoranter och antiperspiranter och Matilda 2 roliga nyhetsinlägg.

Den här bloggen kommer såklart få ligga kvar. Men jag hoppas ni vill hänga med till Glossigt!

Ses där 💚

Skriv en kommentar

sex + femton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer