Hej

av Malin
196 visningar 2 Minuter läsning

Alltså wow. Utnämn mig till årets sämsta bloggare already! Det har varit så mycket annat som kommit i vägen för bloggen den senaste tiden så jag har inte ens några ursäkter längre.

Jag är däremot rätt aktiv på instagram, så följer du mig inte där så borde du! @molkan.se. Just sayin’. Dessutom har jag en riktigt härlig giveaway där just nu som du fortfarande kan vara med i.

Vad händer då?

Jag har jobbat rätt mycket den senaste tiden, vilket jag är jättetacksam över att jag har orkat med – men det har ju såklart resulterat i att annat har fått bli bortprioriterat. Som bloggen. Dessutom går min säsongsanställning ut nu i april så jag har tagit på mig så mycket extrapass som jag kan innan jag blir arbetslös igen… Hej ångest! Men som ni kanske förstår har jag fokuserat på det.

Och i helgen var första helgen på ett tag som sambon och jag varit helt lediga samtidigt, så vi var ute i fina vädret och grillade korv med vänner och igår satt vi mest i soffan och kollade på Beck. Så mysigt ☀️

Men jag kommer att kunna lägga ner lite mer kärlek på bloggen snart igen. Jag har massor av roligheter att skriva om, så jag hoppas att ni ser fram emot det!

Kärlek till er ♥︎

1 kommentar

Louise 23 mars, 2020 - 20:32

Kärlek till dig Malin

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer