Recension: IsaDora Summer Fragrances – Sea Shell

av Malin
105 visningar 2 Minuter läsning
malhar_130522_0034

Information: “IsaDora Sea Shell EdT är en varm och solig doft som ger dig den känslan av lugn som man känner när man samlar snäckor efter att tidvattnet dragit sig tillbaka en härlig sommardag!

Doften öppnar upp med härliga noter av melon, päron, citron och svartvinbär för att sedan övergå i ett fantastiskt hjärta av marina noter, persika, rabarber och jasmin. Doften avslutas med sensuella noter av trä, karamell och mysk. En doft för den lugna, dock lekfulla kvinnan!”

Jag tycker: Jag använder inte parfymer eller dofter så där jätteofta, men när jag väl gör det måste det verkligen vara 100%, annars får det vara. Och jag älskar denna doft! Jag blev jätteglad när IsaDora kom ut med de tre EdT-dofterna den här sommaren. Sea Shell tilltalade mig mest och var därför bara tvungen att testa den. Jag har sprayat på mig den varje dag sedan jag fick den, så mycket älskar jag den! Jag önskade dock att doften höll lite längre, men vad kan man förvänta sig av ett budgetmärke egentligen? Annars är denna doft perfekt och helt klart prisvärd ♥

IsaDora Sea Shell kan köpas på t ex. eleven.se för 149 kr.

.

4/5

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer