malhar_130609_0007

Har du någon gång tittat på din samling och insett att du egentligen har mer än du behöver? Jahadå! Och man har ju samlat på sig lite under åren. Mitt sminkintresse började nog redan som tonåring. Jag minns en sommar på Gotland när det var poppis med blå kajal, det spelade ingen roll vad jag hade på mig eller att mitt hår var knallrött – det skulle vara blå kajal! Jag har haft perioder där jag varit helsvart runt ögonen och andra perioder där jag endast använt läppglans och mascara.

På senare år har sminket blivit min konstform. Jag drar på mig någon härlig ögonskugga och ett fint läppstift för att känna att jag både åstadkommit någonting och också för att jag känner mig piggare och gladare med lite färg i fejjat. Som sagt… ögonskuggor fortsätter att trilla in i samlingen även om man inte behöver nytt. Men min förälskelse med färg kommer nog aldrig att ta slut. Just nu är det nog läpp-produkter och foundations som fångar mitt intresse när jag handlar.

malhar_130527_0039-Recovered

Att tänka på när man väljer skönhetsprodukter är att köra på magkänslan eller att köpa det man tycker är fint. Visst att man kan fråga någon annan eller läsa om produkterna, men i slutändan är det ändå vad produkterna gör för dig som är det viktigaste. För mig ska en ögonskugga inte fälla mer ur förpackningen än jag får upp på borsten och en foundation ska ge ett natuligt resultat utan att se kakigt ut. Läppprodukter ska återfukta läpparna och får gärna dofta gott. Men det är bara personligt för mig. Jag handlar alltid med ögonen och magkänslan.

Bäst är ju att handla i en fysisk butik där man kan swatcha produkterna på huden, men eftersom allting jag vill ha inte alltid finns i butikerna här så handlar jag ofta online på diverse onlineshoppar bl a. Bangerhead.se.

Har ni någon favoritbutik eller onlineshop?

1 kommentar

Julia - Nailart 19 juni, 2013 - 18:46

Fin makeup på bilden! 🙂
Jag gillar lyko.se och eleven.se 🙂 ebay är ju inte helt fel heller!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer