Powder Bleu

av Malin
67 visningar 3 Minuter läsning

Borstar är något jag kan bli upp över öronen kär i! Powder Bleu från Real Techniques lanserades redan i höstas och jag har trånat kan jag lova. Dessa kom hem till mig för någon vecka sedan och jag har nu testat dessa vackra härligheter.

Liten life update: En riktigt intensiv kort jobbvecka är nu över! Vi har haft Paula Begoun och Bryan Barron från Paula’s Choice på besök på jobbet och jag har både fotat och filmat så jag känner mig helt urlakad. Men nu är det långhelg och vi ska till fjällen och fira världens bästa unge som fyller år!


Powder Bleu-kollektionen består av 5 stycken borstar och en puderpuff. Borstarna är skapade exklusivt för puder-produkter och har supermjuka syntetiska strån som ska efterlikna blå ekorrhår.

real techniques powder bleu
real techniques powder bleu
Real Techniques Powder Bleu Soft Powder Brush, 249 SEK

Soft Powder Brush är en stor och fluffig borste för en felfri applicering av puderbronzer. Jag använder den här just till bronzer då den lämnar ett så mjukt och uttonat resultat. Den fungerar även till ett puder för hela ansiktet – men då borsten har så mjuka och följsamma strån ger den inte riktigt den kraft jag vill ha när jag sveper över puder. Så jag rekommenderar verkligen denna till just bronzer.

real techniques powder bleu
real techniques powder bleu
Real Techniques Powder Bleu Soft Eyeshadow Brush, 179 SEK

En mjuk och fluffig borste för uttoning av ögonskuggor, men funkar också så bra för att applicera puder under ögonen eller puder-highlighter under ögonbrynet, på kindbenen och nästippen. Borsten är enkel att använda och jag gillar att använda den här borsten när jag bara ska applicera en övergångsskugga i globlinjen, den ger ett superfint och mjukt resultat.

Jag älskar verkligen dessa! De är så mjuka och behagliga, samt väldigt lättanvända! Måste definitivt köpa resterande borstar då jag gillar att ha hela set! Skulle så gärna vilja testa den stora kabukiborsten till BUS – eftersom de är så mjuka tror jag att det kan bli ett fint resultat!

Har du testat någon av PowderBleu-borstarna?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer