Daisy Beauty Expo 2018

av Malin
180 visningar 22 Minuter läsning

Igår vankades det för 2018 års uppaga av Daisy Beauty Expo med massor av nyheter tillsammans med inspirerande företag, journalister och influencers. Jag har haft äran att vara med för fjärde året i rad och jag är så glad och tacksam att jag fick komma i år också!

Daisy Beauty Expo är Sveriges bästa skönhetsmässa som främst bjuder på nätverkande, både influencers emellan, men också mellan företag och influencers. Årets mässa hölls på Strandvägen 7A och innehöll fler utställare och gäster än någonsin!


daisy beauty expo 2018 daisy beauty expo 2018Jag började med att möta upp Tove på tåget in till stan för att sedan möta upp mina fina tjejer Emma, Jannike, Alex och Emilie för att göra upp en slagplan för dagen. Planering är viktigt om man vill hinna med.

L’Oréal Paris

daisy beauty expo 2018 l'oréal smooth sugars botanicals elvital infallible primers paradise extatic color riche shine tattoo signatureL’Oréal Paris körde vidare på sin Paris-story de började med förra året med ett franskt café, godisbutik, glasstånd och en konstnär som skissade av människor som var på besök.

daisy beauty expo 2018 l'oréal smooth sugars botanicals elvital infallible primers paradise extatic color riche shine tattoo signature daisy beauty expo 2018 l'oréal color riche shine daisy beauty expo 2018 l'oréal tattoo signatureDe första sminklanseringarna består av tre stycken Infallible-primers, skira glossiga läppstift och en vattenfast “Tattoo eyeliner” á la inspiration från Kat Von D. Jag kommer att presentera nyheterna närmare i separata inlägg.

daisy beauty expo 2018 l'oréal smooth sugars daisy beauty expo 2018 l'oréal smooth sugars daisy beauty expo 2018 l'oréal smooth sugarsSom komplement till Pure Clay-maskerna kommer du tre härliga sockerskrubbar. Jag frågade givetvis om INCI och jag tyckte vid första ögonkastet att det ser bra ut! Alla tre skrubbar luktar himmelskt av antingen vindruvor, kiwi eller choklad.

daisy beauty expo 2018 l'oréal botanicalsHårvårdsserien Botanicals får tillskott av ytterligare en variant med Lavendel för tunt och skört hår med en Pre-Schampo Oil, Schampo och balsam samt en hårmask.

daisy beauty expo 2018 l'oréal elvital dream lengthHårserien Elvital lanserar Dream Length, en hårvårdsserie som ska ge håret möjlighet att växa utan att behöva klippa sig. Återkommer med mer information om hur detta ska gå till och teknologin bakom.

Kerstin Florian

daisy beauty expo 2018 kerstin florian daisy beauty expo 2018 kerstin florian daisy beauty expo 2018 kerstin florian daisy beauty expo 2018 kerstin florianKerstin Florian lanserar hudvårdande smink som kommer i 3 nyanser av beiget. En CC-cream, en foundation och en concealer. Tyvärr var även den ljusaste nyansen av alla produkter väldigt mörka på mig, men jag fick med mig CC-krämen hem att testa.

Snowcrystal

daisy beauty expo 2018 snowcrystal daisy beauty expo 2018 snowcrystal daisy beauty expo 2018 snowcrystalSnowcrystal är ett nytt svenskt sminkmärke som bygger på ett refillsystem. Produkterna ser jättefina ut, men vi fick tyvärr inte så mycket mer information än så.

Gloss Gods

daisy beauty expo 2018 gloss gods daisy beauty expo 2018 gloss gods gal on the moon daisy beauty expo 2018 gloss gods gal on the moon daisy beauty expo 2018 gloss godsGloss Gods presenterade sina nya highlighters som inte ens blivit färdigproducerade än. Samt visade upp sin hudvårdsserie Skinderella. Där fick vi också skapa våra egna serum.

daisy beauty expo 2018 gloss gods skinderella daisy beauty expo 2018 gloss gods skinderellaJag ska givetvis visa mitt personliga serum i ett eget inlägg.

Revlon / Juicy Couture / Elizabeth Arden

daisy beauty expo 2018 revlon daisy beauty expo 2018 revlon daisy beauty expo 2018 revlonRevlon lanserar bland annat ny makeup. Nya nyanser av ColorStay Cream Eye Shadow, en ny 2-i-1 foundation samt Photoready Insta-Blush.

daisy beauty expo 2018 juicy coutureJuicy Couture som är ett av mina favoritmärken när det kommer till doft lanserar Viva La Juicy Soirée, en härligt söt varm doft av rosa kiwi, mandarin, arabisk jasmin, vattenlilja, medan den sena bärnsten, musk och mjuk skog.

daisy beauty expo 2018 elizabeth ardendaisy beauty expo 2018 elizabeth ardenHos Elizabeth Arden fick vi varsin härlig oxygen-behandling där produkten sprayas på för att slussa ner fukten ännu längre ner i huden. Här får fina Emma sin behandling. Fick dock ingen presentation av produkterna, så jag vet inte om de är nya eller inte?

IDUN / Real Techniques

daisy beauty expo 2018 idun minerals daisy beauty expo 2018 idun minerals tinted brow gelIDUN lanserar bryngelé som ger både stadga, färg och fibrer. Borsten ser grym ut (alldeles lagom liten) och jag ska sätta tänderna i denna snarast. Har bara en magkänsla att jag kommer gilla denna!

daisy beauty expo 2018 real techniques crush brush daisy beauty expo 2018 real techniques crush brushdaisy beauty expo 2018 real techniques crush brushFör en skata som mig som dras till allt som glittrar fick jag hjärtklappning när jag såg att Real Techniques skulle vara med på mässan och ställa ut sina nya Crush-borstar. Så mjuka och definitivt de finaste jag sett på länge! Kan knappt vänta med att testa dem ♥

Saether

daisy beauty expo 2018 saether philosophy grace daisy beauty expo 2018 saether tiffany & co daisy beauty expo 2018 saether paco rabanne daisy beauty expo 2018 saether marc jacobs daisy twinkleSaether är Sveriges största distributör av parfymer och bjöd på mycket nytt. Dock doftade det så mycket och starkt att det inte gick att vara där inne en längre tid. Här ser vi i alla fall lite nyheter från Philosophy, Tiffany & Co, Paco Rabanne och Marc Jacobs.

Björk & Berries

daisy beauty expo 2018 björk & berriesdaisy beauty expo 2018 björk & berriesdaisy beauty expo 2018 björk & berriesBjörk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och traditioner. De har nu lanserat parfymer och ny hudvård. Jag har inte testat något från dem förut – men alltså förpackningarna är ju så fina och tacksamma.

bareMinerals & Elemis

daisy beauty expo 2018 bareminerals daisy beauty expo 2018 bareminerals daisy beauty expo 2018 bareminerals daisy beauty expo 2018 baremineralsdaisy beauty expo 2018 bareminerals bareMinerals hakar på två av de största trenderna just nu; stick-concealers och läpplacker. Dessutom kommer det pressade rouge i olika färgfamiljer som ser så fina ut!

daisy beauty expo 2018 elemis superfood daisy beauty expo 2018 elemis pro-collagenElemis lanserar en Superfood-serie, som är en probiotisk hudvårdsserie med Dag- & nattkräm, ansiktsolja och ansiktstvätt. Dessutom visade de också upp sin fina Pro-Collagenserie. Jag kan ju säga att jag är så sugen på att testa allt!

Depend

daisy beauty expo 2018 depend daisy beauty expo 2018 dependDepend har precis lanserat två av sina vårkollektioner med lack; Retro Glam och Studio 54. Depends space gick i samma discoanda. Där kunde man få naglarna lackade, bli piffad med både lösögonfransar och glittermakeup. Jag tror även att det kommer nya fransstilar (om jag inte missminner mig) snart?

daisy beauty expo 2018 depend beyondbeautyFina Emma får fransar.

daisy beauty expo 2018 fashionink jannikerenholdsson daisy beauty expo 2018 fashionink jannikerenholdssonNågra av mina absoluta favoriter, Alexandra och Jannike!

daisy beauty expo 2018 depend

Akademikliniken

daisy beauty expo 2018 akademikliniken pure detox energy daisy beauty expo 2018 akademikliniken pure detox energyAkademikliniken har nyligen lanserat sitt nya serum; Pure Detox Energy – som ska förebygga påfrestningar såsom föroreningar, avgaser och UV-strålning. Mycket sugen på att testa detta! Just nu använder jag Pure Active Serum som jag gillar väldigt mycket.. och när man går förbi hyllorna på jobbet blir man ju inte mindre sugen precis. Gillar också deras nya design på förpackningarna.

TIGI Cosmetics

daisy beauty expo 2018 tigi cosmetics daisy beauty expo 2018 tigi cosmeticsdaisy beauty expo 2018 tigi cosmetics daisy beauty expo 2018 tigi cosmeticsTIGI Cosmetics har funnits ett tag utomlands (och är ett ben av hårvårds- & stylingmärket TIGI), men har nu re-lanserat och uppdaterat allt smink. Sminket är mineralbaserat och innehåller bland annat jojobaolja och kokosextrakt men också antioxidanter som vitamin A, C och E.

Annemarie Börlind

daisy beauty expo 2018 annemarie börlind 3-in-1 oil daisy beauty expo 2018 annemarie börlind 3-in-1 oil daisy beauty expo 2018 annemarie börlind 3-in-1 oil daisy beauty expo 2018 annemarie börlind 3-in-1 oilAnnmarie Börlind har genom gedigen forskning och stor kunskap tagit fram en 3-i-1 olja med egenskaper att blockera det blåa ljuset från de skärmar vi utsätter huden för varje dag. Irené som var på mässan och representerade märket demonstrerade hur det blåa ljuset inte kunde tränga igenom oljan, medan hon också demonstrerade att ljuset syntes genom en vanlig kroppsolja utan egenskaperna. Spännande va?

Exuviance

daisy beauty expo 2018 exuviance daisy beauty expo 2018 exuviance daisy beauty expo 2018 exuvianceExuviance var där och erbjöd härliga behandlingar, dock hade jag sminkat mig innan så jag skippade alla behandlingar i år. De visade upp och berättade om sitt sortiment, men inga nyheter tyvärr.

KISS New York Professional

daisy beauty expo 2018 kiss ny professional daisy beauty expo 2018 kiss ny professional belle matte lip creamKISS NY Pro fullkomligt spottar ut nyheter och jag fick med mig massor av roligt som jag ska visa er. Jag blev speciellt kär i dessa Belle Matte Lip Cream i härliga färger!

GHD

daisy beauty expo 2018 ghd daisy beauty expo 2018 ghd vintertroll daisy beauty expo 2018 ghd vintertrollInne hos GHD kunde man få håret stylat så både jag och min älskade Emilie tog tillfället i akt! Jag fick fina effortless lockar och Emilie fick snyggt Hollywoodsvall med twist. De lockade vissa hårtestar med en sk. “våffeltång” för att få mer volym och härlig textur. Dock presenterades det heller inga nyheter. Men jag är fortfarande sugen på att testa någon av deras tänger för att se om jag kan få till så där snygga lockar själv.


Mässan var precis vad jag behövde denna helg! Så mycket kärlek och gemenskap som alltid. Så detta sammanfattar nog dagen som jag sett fram emot så länge ganska bra! Tusen tack till Kicki, Daisy Beauty och Co. för att jag fick komma i år igen och för att ni fört mig samman med några av mina absolut finaste vänner och kollegor.

Jag kommer att blogga mer om nyheterna i separata inlägg nu framöver. Är det något ni är extra nyfikna på så får ni gärna önska inlägg!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka få lite vila inför en intensiv jobbvecka.

4 kommentarer

Emma P 16 januari, 2018 - 21:17

Fantastiskt bra inlägg och så många vackra bilder du tog!

Malin 16 januari, 2018 - 22:13

Tack detsamma <3

PixiJasmine 16 januari, 2018 - 22:15

Riktigt kul att läsa ditt inlägg om DBExpon i år & såå mysig att kunna kramas iaf en stund!

Malin 16 januari, 2018 - 23:43

Tack fina och detsamma <3 Vi måste ses snart och bara snacka skit… och kanske äta lite 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer