NABLA Soul Blooming

av Malin
154 visningar 6 Minuter läsning

Det var ett tag sedan vi fick se nyheter från NABLA, men nu har de lanserat en ny sommarkollektion och när jag såg produkterna första gången skrek jag nästan rakt ut! Så fina ♥

Det går verkligen inte bra för mig nu. Jag ligger sjuk igen med öroninflammation och så ont i halsen, igen… Har aldrig varit så här mycket sjuk på så kort tid. Det lustiga är att jag äter mest grönsaker och frukt nu för tiden och skjuter till med kosttillskott – det hjälper inte ändå. Och varje gång jag har tagit en PW eller ett lättare löp- eller gympass blir jag sjuk. Typiskt dålig kropp. Har ni tips på vad jag mer kan göra mottages det tacksamt!


nabla soul blooming
nabla soul blooming
nabla soul blooming
nabla soul blooming
NABLA Soul Blooming Eyeshadow Palette, ca. 380 SEK

Soul Blooming Eyeshadow Palette har tolv livfulla nyanser och har nyanser för att smickra alla hudtoner. Perfekt för “från-dag-till-kväll” looks! Skuggorna har en krämig och lätt formula som gör appliceringen och utblandning av skuggorna enkel.

Till skillnad från Dreamy Eyeshadow Palette har den här paletten lite mer kalla och ljusa toner. Men har man båda paletterna så är Soul Blooming verkligen ett fint komplement till Dreamy då man, enligt mig, har ungefär alla nyanser man behöver för att skapa många olika looker, kanske med undantag för en grön och en gul nyans då om man föredrar det.

nabla soul blooming
I dagsljus
nabla soul blooming
nabla soul blooming
nabla soul blooming
I direkt solljus

Jag älskar verkligen den här paletten på alla sätt och vis! Förutom att skuggorna är i fantastisk kvalitet går den att använda både till dags- och kvällsmakeup. Det går att använda en skugga över hela ögonlocket till vardags, jag har t ex. kärat ner mig lite extra i Garden Gate och GEA till vardags – medan du kan göra färgglada och glittrande skapelser med t ex. Anemone och Honey Drip.

Det här har verkligen blivit min nya “go-to” palett som jag har i min necessär med smink jag använder dagligen. Det finns en bra blandning av både matta och skimriga och unika skuggor. Här nedan har jag försökt att förklara nyanserna så gott det går, men det är skitsvårt eftersom många av dem skiftar i färg. Men ska du köpa en palett i år tycker jag att du ska satsa på Soul Blooming!

Tyvärr är paletten redan slutsåld på Nablas egna hemsida (håller tummarna för att den kommer in i lager igen!) och Brallis som sålt märket i Sverige har tydligen gått i konkurs (?!). Jag hittade paletten på BeautyBay som levererar till Sverige.

 • Honey Drip – Glittrig vit med roséguldreflektioner
 • Gea – Matt ljus perskonyans
 • Chamomile – Matt ljus beige
 • Bolero – Matt laxrosa
 • Middle Karma – Matt chokladbrun
 • Garden Gate – Skimrig lila med rosa/blå/gröna reflektioner
 • Climbing Rose – Skimrig rosa
 • Garcon – Skimrig bronze
 • Anemone – Skimrig mörk blålila
 • Flowery – Matt lavendellia
 • Philosophy – Ljus skimrig rosa med gröna reflektioner
 • Caravaggio – Matt plommon

nabla soul blooming

nabla soul blooming
I dagsljus med reflektioner
nabla soul blooming
I dagsljus utan reflektioner

nabla soul blooming
NABLA Dazzle Liner – Current Eden / Original Sin / Mantra / Royal Blood, ca. 130 SEK

Nya nyanser av Nablas otroligt populära Dazzle Liners som är skimriga eyeliners med lång hållbarhet! Fyra nyanser i en ljus rosalila nyans med gröna och mintiga reflektioner med någon röd underton (Current Eden), en rostig rosa ton med guldskimmer (Original Sin), en mörkbrunbronzig med persiko- och guldreflektioner (Mantra) samt en riktigt mörkblå med indigoreflektioner (Royal Blood). Alla nyanser är lättapplicerade och smular inte.

Jag har tidigare gjort looker med deras nyanser Cruel Jewel (jul 2017), Purity & Crystal (sommar 2017) och Klimt (jul 2016). Kan säga att den looken jag bar i min senaste vlogg kommer upp på bloggen inom kort där jag använt både paletten och två av eyelinerprodukterna.

Trodde för ett ögonblick att jag hade tappat bort den som jag kallar min favoritfärg, dvs. Current Eden – men hittade den efter ett par timmars letande. Current Eden och Royal Blood är verkligen mina färger!

3 kommentarer

Karin - Mysecretpassions 25 maj, 2018 - 08:19

Mitt sug efter denna palett ligger nog på 13 på din skala. Såååå himla fin! Riktigt sugen även på Current Eden och Original Sin.

Tanja 25 maj, 2018 - 12:44

Va?? Jag köpte ju eyelinerna på brallis nyligen ??

Malin 26 maj, 2018 - 02:16

För en vecka sen tydligen… jättemärkligt.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer