#Söndagsmasken: TonyMoly I’m Real Red Wine Mask

av Malin
69 visningar 3 Minuter läsning

Idag började jag min söndag med rödvin. Ja, du läste rätt! Tyvärr inte i drickbart format, utan i maskform. Men ungefär lika roligt! TonyMoly I’m Real Red Wine Mask köpte jag i USA och nu tyckte jag att det var dags att testa…

TonyMoly I'm Real Red Wine Mask
TonyMoly I’m Real Red Wine Mask Pore Care, ca. 35 SEK

OBS! Jag har tyvärr inte hittat masken på någon svensk webbshop eller i någon butik. Sephora säljer TonyMoly-produkter, men jag har inte sett masken där heller. Masken finns att få tag i på bl a. ebay för dig som är intresserad. Eventuellt att den kan finnas på utländska webbshoppar som säljer K-Beauty.

Red Wine Mask Pore Care är en arkmask som ska nära och återfukta ansiktet samtidigt som den ska lyfta och göra huden fastare och “förminska” porer. Vi vet ju att det senaste påståendet inte är möjligt – även om illusionen av förminskade porer går att ordna tillfälligt.

Masken innehåller bl a. fuktbevarande Glycerin, Panthenol, rödvinsextrakt (Reservatrol) som ska ge huden mer lyster, bli mer plumpad och återfuktad, Kamelia som är bra för torr och känslig hud, lugnande Chrysanthellum-extrakt, tebuske, Citronmeliss, Rosmarin, Rooibos, Kryddtimjan, Parfymjasmin, Stjärnanis och Allatoin.

TonyMoly I'm Real Red Wine Mask

Passformen på masken var så där. Eller den var egentligen inte sämre än någon annan, kanske har det att göra med att det är en lite “stel” bomullsmask. Men jag har alltid problem med arkmasker vid näsan och munnen. Mitt ansikte är inte riktigt så stort så att den blev lite skrynklig.

Jag uppskattade dock både känslan och doft. Sist i INCI-listan hittar man tillsatt parfym, men det var faktiskt inget jag kände av, kanske för att det var så pass lite. I övrigt är jag helt i lag med ingredienserna och det känns överlag som att K-beautymasker är mer fokuserade på naturligt innehåll.

Efteråt känns huden härlig och återfuktad, men jag kan varken se eller känna någon skillnad gällande min porstorlek eller att huden ska kännas spänstigare och/eller “tightare”. Efter 20-30 minuter är masken fortfarande blöt och det går att massera in resterna samt att det finns serum kvar i förpackningen som man kan passa på att smörja in armarna i. Mums! All over en härlig mask. Jag rekommenderar dock att vara still under tiden man använder den, för den släpper vid munnen och hakan väldigt lätt. Tråkigt att den inte finns att köpa någonstans bara…

TonyMoly I'm Real Red Wine Mask Pore Care
 • 6/10
  Effekt - 6/10
 • 9.5/10
  Innehåll - 9.5/10
 • 7/10
  Mängd - 7/10
 • 4/10
  Passform - 4/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
 • 1/10
  Tillgänglighet - 1/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer