MOTD: Skeleton

av Malin
113 visningar 2 Minuter läsning

Hej på er! Hur är det? Med mig är det helt okej, än om att jag är lite trött nu när mörkret börjat krypa sig på. Idag tänkte jag bjuda er på en Halloweensminkning, något jag velat testa länge. Så förra veckan kände jag mig inspirerad och gjorde den här skelettsminkningen lite spontant.

För er som inte följer mig på andra plattformar så har jag nytt jobb sedan en månad tillbaka, vilket såklart tagit mycket på orken och tiden, ni vet allt är nytt osv. Men jag trivs jättebra och det är mindre stressigt än att jobba i en matvarubutik. Jag känner mig mer inspirerad till skönhetsbiten igen och inte så socialt dränerad som jag gjort tidigare, men det har blivit mycket Instagram för snabbt content.

Dessutom hade jag ett nyårslöfte till 2020, Jag skulle börja med körkortet, men med situationen som varit med mamma och allt så har jag liksom inte riktigt haft varken motivation eller ork. Men nu är det dags! Nästa vecka ska vi på handledarkurs så jag ska kunna börja övningsköra. Så det är statusen här. Försöker liksom komma ikapp med vardagslivet igen eftersom det känts som att jag levt i ett vakuum i 2 år. Men nog babblat..

motd skeleton

För att göra den här halloweensminkningen behövs verkligen inte många produkter. Hade jag inte velat göra något extra med ögonen hade det räckt med de två nyanserna av vattensminket och en grå/svart ögonskugga till skuggningarna.

BAS
Grimas vattensmink – Vit & svart
NYX Professional Makeup Ultimate Palette Smokey – Svart skugga

ÖGON
Buttericks Eye Catcher – Blind vit
Kryolan Aquacolor Metallic – Gold
House of Lashes – Etherial Lite

motd skeleton

2 kommentarer

Tova 26 oktober, 2020 - 19:45

Häftiga skuggningar! Märks att du lagt tid på detta. Lite dia de muertos-känsla på den. Och snygg komposition med dova färger i omgivningen och rekvisitan på fotona.

Malin 20 november, 2020 - 19:34

Förlåt för sent svar, men tack så jättemycket Tova <3 Jag försöker i alla fall!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer