How to: “Naturligt” krulligt hår.

av Malin
135 visningar 1 Minuter läsning

Jag har normalt spikrakt hår och ibland vill man bara ha lite förändring. Jag har lovat mig själv att vara snäll mot mitt hår och därför inte använda plattången så mycket då det sliter något enormt på håret. Sist fick jag klippa av 7 cm bara för det…

Men detta är ett bra sätt om man ändå vill ha krulligt, ja.. för det blir krulligt, inte lockigt.

OBS! Detta rekommenderas inte för hårömma personer.

malhar_130205_0004-as-Smart-Object-1Efter du har duschat delar du upp håret i partier, en åt gången, och sprayar lätt med hårspray i slingan. Sedan snurrar du slingan intill hårfästet ganska tajt, men inte så att det gör ont. Sätt fast med en toffs och spraya lite utanpå bullen som blir. Torka med hårfön eller självtorka t ex. under natten.

Resultat

När du släpper ut håret kommer det att fortsätta vara uppdelat i partier, så kör fingrarna igenom håret tills det spridit ut sig som det ska.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer