Luggen är tillbaka!

av Malin
170 visningar 2 Minuter läsning

Hej! Nu är sportlovsveckorna och Vasaloppet över och jag åker hem till päronen i morgon för att vila upp mig en vecka. Jag har så ont i ena handleden och andra axeln (ni som jobbar i kassa vet vad jag snackar om!)

Som många av er redan vet så är min mamma allvarligt sjuk, så jag försöker åka hem och hälsa på så ofta jag kan. Men eftersom det är 50 mil så tar det sin lilla tid att åka. Så det ska bli mysigt att få spendera lite tid med familjen!

I veckan fixade jag mina naglar igen, det blev lite kortare mandelformade med marmordesign.

Förra helgen tog jag modet till mig och klippte av luggen. Har velat klippa den kortare ett tag men har inte vågat, men jag blev riktigt nöjd faktiskt. Jag hade ju lugg i typ 10 år, dock en väldigt rak och tråkig lugg. Nu är det en mer “ovårdad” och lite messy och jag kan även ha den som en gardinlugg om jag vill. Dessutom investerade jag samtidigt i en rundborste från KICKS så jag kan föna den som jag vill, vilken skillnad det blir! Vill ni att jag gör en liten tutorial på håret, klicka på hjärtat nedan ♥︎

Vad gör ni till veckan? Ska ni göra nåt kul?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer