Recension: L’Oréal Elvital Extraordinary Clay

av Malin
470 visningar 3 Minuter läsning

I våras släppte L’Oréal en ny hårvårdsserie. Elvital Extraordinary Clay  är speciellt anpassad för hår med fet hårbotten och torra toppar, innehåller 3 olika leror och ger en lätt, fräsch känsla. Serien består av schampo, balsam, hårmask och torrschampo.

loreal elvital extraordinary clay recension review

L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Schampo, 39 SEK
L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Balsam, 39 SEK

loreal elvital extraordinary clay recension review

L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Clay-in-Mask, 75 SEK
L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Dry Schampoo, 75 SEK

loreal elvital extraordinary clay recension review
loreal elvital extraordinary clay recension review

Jag tycker: Nu har jag använt denna serie i ungefär 1,5 månad – så då slår vi slag i saken och kör en recension. En billig hårvårdsserie som luktar gott, typ som gröna äpplen eller något, väldigt fräscht! Jag har dock inte märkt någon skillnad med dessa tre lertyper mot fett hår och hårbotten mot om jag hade använt någon annan hårvårdsserie. Det jag upplevt är att mina hårtoppar kanske behövt lite mer kärlek med hårolja och glansspray under tiden jag använt produkterna.

Det jag blev lite orolig över var när jag använde hårmasken för första gången, jag blev blå om både fingrarna och hårbotten… men det gick bort efter duschen. Alltså jag har inget ont att säga om produkterna, men heller inget överdrivet bra. Håret blir rent, om än lite matt. Men min hårbotten blir flottig efter 1-2 dagar ändå. Torrschampot presterar ungefär som andra torrschampon jag testat, suger upp överflödigt fett helt okej. Och om man tar för mycket kan man bli vit/grå i hårbotten.

Så ja, summan av kardemumman är att de är helt okej.

Plus
+ Luktar gott av gröna äpplen
+ Billiga produkter
+ Lätttillgängliga, finns på

Minus
– Gjorde inget speciellt
– Hårmasken färgar av sig
– Hårtopparna kan kännas torra

L'Oréal Elvital Extraordinary Clay
  • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Schampo
  • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Conditioner
  • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Clay-in-Mask
  • L'Oréal Elvital Extraordinary Clay Schampo Dry Schampoo
3

Beskrivning

Elvital Extraordinary Clay balsam är särskilt framtaget för normalt hår med tendens att bli fett. För första gången har L’Oréal Paris laboratorier tillsatt 3 typer av lera till ett balsam för ett fräscht hår som blir lätt att reda ut utan att tyngas ner.Upplev ett fräscht hår som är fullt av glans och liv.

2 kommentarer

Soso 4 juli, 2016 - 19:02

Vart finns dom att köpa??

Molkan 4 juli, 2016 - 20:20

De ska finnas att köpa i dagligvaruhandeln, t ex. ICA.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer