Molkan testar Brow lift

av Malin
897 visningar 4 Minuter läsning

En trend som vi sett bland semipermanenta skönhetsbehandlingar är Brow lift, eller Brow lamination som det också kallas. Precis som man kan permanenta håret på huvudet kan man permanenta både ögonfransarna och brynen.

Varför gör man brow lift? Det finns ju så klart olika anledningar varför man vill göra ett brow lift; glesa bryn, strån som ligger neråt eller bångstyriga strån som inte vill formas med borste eller smink. Vill du läsa mer om Brow lift/Brow Lamination kan jag rekommendera min bloggkollega Helenas inlägg – “Allt om Brow lift”. Jag ville i alla fall testa detta är för att jag har ganska grova hårstrån som gärna inte lägger sig som jag vill. Med Brow lift blir brynstråna mer medgörliga och man kan forma dem hur man vill efter en behandling.

Nu tog jag inga bilder precis före (dåligt av mig), men dessa bilder är från tidigare i år (på bilden till vänster är brynen helt nyfärgade). Jag är generellt nöjd med mina bryn med tanke på hur jag misshandlade dem när jag var yngre. De är också lite olika i formen, det ena växer lite högre upp än det andra, men det är så som mitt face ser ut helt enkelt. Men stråna ligger inte alltid som jag vill, speciellt vid brynens högsta punkt och svansarna som ofta vill ligga neråt. Mina bryn är också väldigt glesa på sina ställen, hej stress-symptom.

brow lift molkan

Jag var så fascinerad av processen, så det här var den enda bilden jag tog, men filmade dock lite till instagram stories (molkan.se), du hittar dem i mina höjdpunkter under fliken “Beauty”. Hela upplevelsen var väldigt behaglig, kändes inte mer än att det blev lite varmt under plasten under verkningstiden. Jag tycker det är så mysigt och skönt att bara bli ompysslad, oavsett vad det är. Jennifer som jag gjorde behandlingen hos är också en bekant till mig, så det var väldigt avslappnat.

Efter behandlingen fick jag med mig en liten borste för att kunna borsta brynen i min form medan hela processen “härdas”. Brynen ser både mer jämna och fylligare ut. Det är lättare att borsta dem i den form jag vill ha. Nu är jag snart 48h efter blowliftet och får därefter blöta dem för första gången. Jag är supernöjd med resultatet och jag ser fram emot att se hur det blir att sminka dem! Kan ju också säga att jag inte blev mindre sugen på ett lash lift nu heller… Tidig födelsedagspresent någon?

Ett browlift håller mellan 4-8 veckor. Alla säger olika och det är för att det är så individuellt hur snabbt håret växer och vad man använder för produkter helt enkelt.

Har du testat Brow lift eller någon annan sån här behandling?

1 kommentar

Ulrika 8 maj, 2020 - 13:45

Jag har inte testat brow lift, men lash lift som du är sugen på. Det var magiskt! Vill man inte ha extra fransar påsatta och mecka med specialrengöring så är det ett underverk. Var skeptiskt från början, men nu är jag helt såld. Tänk att något så enkelt kan göra så stor skillnad!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer