Sommarlov

av Malin
88 visningar 2 Minuter läsning

Hej, jag har just nu lite sommarlov från bloggen p g a. det fina vädret. Det kommer att vara lite så till och från under augusti då sambon äntligen får lite ledigt och vi kan hitta på saker tillsammans. Men jag ska försöka att inte låta det eka helt tomt under tiden.

sommarlov

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen! Själv mår både jag och kroppen bättre än någonsin av värmen, jag har inte alls lika ont eller är lika stel som jag brukar – vilket är så skönt! Jag har t o m. badat i älven, det trodde jag nog aldrig… Men jag hoppas att det håller i sig ett tag till så att det blir några fler dopp.

Jag uppdaterar instagram varje dag med både inlägg i flödet och storys, så är du nyfiken på vad jag gör så får du gärna följa molkan.se där (det kan komma upp något väldigt spännande i veckan 😉)

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer