#Söndagsmasken: Boscia Luminizing Pink Charcoal Mask

av Malin
171 visningar 3 Minuter läsning

Vi är nog vana vid att se dessa peel-off masker i kolsvart presentation, men eftersom branschen utvecklas hela tiden behövs det något nytt. Är rosa det nya svarta? Vem vet?

boscia luminizing pink charcoal mask

Boscia Luminizing Pink Charcoal Mask, $ 34

Boscia Luminizing Pink Charcoal Mask är en rosa peel-off mask med innehåll av bl a. Montmorillonite-lera, vitamin c, aktivt kol, trollhassel och jojoba som både ska jobba på att avläsgna överflödiga oljor, gamla hudceller och pormaskar. Har du dessutom små hårstrån (som de flesta faktiskt har) i ansiktet så fångar den även upp dessa i avlägningsprocessen, så är du känslig för sånt skulle jag inte rekommendera den!

OBS! Masken innehåller Karmin (CI 75470), vilket betyder att produkten inte är vegansk.

Boscias motto är att deras produkter inte ska innehålla några konserveringsmedel och jobbar istället med botaniska extrakt. En del gillar det och en del inte, jag har inga preferenser till om det funkar bättre eller sämre för mig. Dock kan en del vara lite känsliga för de botaniska extrakten i sig.

boscia luminizing pink charcoal mask

Vad tycker jag?

Alltså jag tycker att den är skön. Boscia Luminizing Pink Charcoal Mask blir lite kall i ansiktet vid applicering, vilket kan vara skönt. Den stelnar och blir gummiaktig i konsistensen efter 20-30 minuter och jag kan vara lite konstig här, men jag älskar känslan av att dra av något från min ansiktshud. Det känns tillfredställande på något sätt. Dessutom har jag stora porer och mycket pormaskar på näsa och kinder så jag får alltid med en hel del sånt. Dock har jag testat liknande masker som varit mer effektiva än just den här.

Den är verkligen helt okej och dessutom lite rolig med tanke på sig färg, men inget spektakulärt. Jag rekommenderar att lägga en bra fuktmask eller köra en rejält återfuktande rutin efteråt då den lämnar huden.. hmm, inte torr men ja, avlägsnad av allt vad oljor heter.

Gällande doften tycker jag nästan att alla typer av peel-off masker luktar väldigt starkt och denna är inget undantag. Tyvärr tycker jag att den är rätt dyr för att vara en rätt medioker mask, vet inte vad den kostar exakt på svenska Sephora då den inte finns i webbshoppen ännu…

boscia luminizing pink charcoal mask
Boscia Luminizing Pink Charcoal Mask
 • 5.8/10
  Effekt - 5.8/10
 • 3.6/10
  Doft - 3.6/10
 • 6.1/10
  Innehåll - 6.1/10
 • 6.3/10
  Mängd - 6.3/10
 • 2.4/10
  Pris - 2.4/10
4.8/10

1 kommentar

Wysteriia 25 februari, 2019 - 21:13

Jag som är luden i hela ansiktet kommer alltså inte våga testa denna :O

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer