Reserol Skin Serum

av Malin
377 visningar 4 Minuter läsning

Hej! Nu är jag tillbaka och tänkte precis att jag glömt bort hur man bloggar och formulerar sig. Semestern var toppen och både igår och idag har jag varit oförskämt pigg och kände verkligen för att komma igång med bloggandet igen. Trots att vi bara varit borta en vecka så har det verkligen blivit höst här hemma.

Höst för mig betyder fukt och näring till huden för att förbereda den inför vintern. Jag hittade Reserol Skin Serum i gömmorna för några veckor sedan och insåg att jag glömt bort att jag klickade hem inför förra hösten, men den blev ju som den blev, så nu är det hög tid att köra en kur!

reserol skin serum

Min hud beter sig väldigt annorlunda under höst och vinter, den blir väldigt yttorr och glåmig. Så för att förlänga känslan av mjuk sommarhud kommer jag att fokusera på att nära och återfukta huden. Speciellt nu när jag faktiskt fått lite färg som jag gärna bibehåller så länge som möjligt. Syror och eventuellt retinol kommer jag att implementera lite senare.

Reserol Skin Serum, 595 SEK (2-veckorskur)

Reserol Skin Serum är högkoncentrerat och innehåller Resistem™ stamcellsextrakt som utvinns från tistelörten Globularia Cordifolia som både ökar cellers livslängd och tar bort skadade proteiner. MAP (C-vitaminderivat) som har en kollegenboostande effekt samt E-vitamin som mjukgör och skyddar från oxidativ stress. Detta ska således bygga upp, reparera och balansera huden samt ger lyster och glow.

Serumet kommer i små glasampuller om 14 stycken per paket. En ampull kan gott användas 2 gånger, så antingen kan man göra det till en 4-veckorskur eller använda både morgon och kväll. Du kan givetvis använda serumet kontinuerligt, men detta för en liten större plånbok.

Jag började med kuren i måndags och känner redan skillnad i huden. Detta är min andra kur då jag testade produkten för första gången 2017. Huden känner mjuk och återfuktad, även efter att jag har tvättat ansiktet – inte bara tillfälligt. Det kan vara så att jag önskar mig ett paket ampuller när jag fyller år (bara 2 veckor kvar, *hint hint*) så att huden kan få kännas som 27 istället för 32.

Trots att jag är lite rädd för att skära mig på glasampullerna så gillar jag verkligen förpackningen, glasampullerna hjälper till att hålla serumet fräscht och potent och den lilla öppnaren som kommer med i förpackningen är verkligen hjälpsam. Även om produkten egentligen är för dyr för min plånbok just nu så tycker jag att det är en så värd kur för den som älskar hudvård. Är idag väldigt glad att jag unnade mig ett paket av dessa när jag mådde som sämst!

reserol skin serum

Reserol har även Sheet Masks och en nattmask (lovar att skriva om den snart, ha tålamod!) som jag älskar. Inom snar framtid lanserar de även kollagenshots, så spännande! Jag älskar verkligen svenska företag som är innovativa och ligger i framkant både gällande teknologi och de snabba skönhetssvängarna.

Har du testat Reserol Skin Serum?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer