Victor Vaissier La Forêt

av Malin
415 visningar 5 Minuter läsning

Gillar du skogsdoft? Då ska du absolut spana in Victor Vaissiers produkter för hemmet. Doftserien La Forêt är inspirerad av skog och grönska i en blandning av röda vinbär, barrträd och enbär.

Serien består av ett doftljus, handtvål, handkräm och en rumsdoftdiffuser.

victor vaissier la forêt

Victor Vaissier La Forêt Scented Candle, 190 SEK

Doftljus med hög andel sojavax. Sprider ganska mycket doft så när jag inte har det tänt låter jag det vara i lådan som ljuset kommer i, men helt ärligt skulle jag kunna ha ljuset framme jämt. Det är sambon som är lite känslig för starka dofter.

Det här är dock inget doftljus du tänder och har tänt i timmar, utan det räcker verkligen med 10-20 minuter för att hela hemmet är inlindat i en enbärsbuske och granskog!

De har precis uppdaterat förpackningen till en härligt skogsgrön glasbehållare prytt av guldig text. Mycket finare än förra varianten med den svarta matta behållaren med en vit klisterlapp på, tycker jag i alla fall!

victor vaissier la forêt
victor vaissier la forêt

Victor Vaissier La Forêt Liquid Soap, 95 SEK

Victor Vaissier La Forêt Hydrating Cream, 110 SEK

victor vaissier la forêt

Handtvål och och handkräm berikad med bl a. ekologisk olivolja, såklart med samma skogsdoft. Tvålen löddrar lagom och jag känner mig ren om händerna.

Både handkrämen och handtvålen upplever jag gör det de ska. De är återfuktande, men mest av allt älskar jag upplevelsen av att få dofta skogshuggare ibland. Det är liksom det som är grejen med lyxiga vardagsprodukter. Den här duon har första parkett i badrummet, som jag visade tidigare i år.

victor vaissier la forêt

Victor Vaissier La Forêt Room Diffuser, 175 SEK

Här har VV tänkt på allt! Room diffusern kommer med 5 stycken pinnar, men beroende på hur stark doft du vill ha så kan du välja hur många pinnar du vill ha i. Jag har valt att ha i 2 pinnar, det blev lagom doft för mig. Dessutom håller den mycket längre! Ger doft i cirka 8-10 veckor.

Det kommer även med två olika “lock” för att diffusern ska passa din inredning, en silvrig och en guldig.

victor vaissier la forêt

Hela serien är väl genomtänkt från förpackning till doft och upplevelse. Victor Vaissier är ett sånt där lyxigt vardagsmärke. Det är dock lite för pricy för min plånbok att köpa handtvål och doftljus i den här prisklassen varje gång det tar slut, men vid speciella tillfällen unnar jag mig Vaissiers produkter. Jag köpte Bouquet Blanc i våras och det är en så härlig och mysig vår/sommardoft. Fick jag önska så skulle jag även vilja ha en parfym i La Forêt!

Har du testat något från Victor Vaissier?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer