Badrummet

av Malin
223 visningar

När man inte får välja sitt badrum själv utan får ta det man får, får man göra det bästa av situationen!

Vi har inga fönster i badrummet, en sån där sexig våtrumsmatta istället för kakel och dåligt med belysning, vilket gör det både mörkt, dystert och instängt. Inte en växt tål att stå där inne. Dessutom har vi dåligt med förvaring. Så därför målade jag lite gamla vinlådor vita och piffade till med lite härliga produkter för att liva upp rummet lite. Dock ska jag ha ett sånt här badrum i framtiden…

Vid toaletten har jag ställt ett doftljus från Victorian i doften City Soliel (guava, melon och apelsinblomma) som jag fått av svägerskan i present, om man nu vill ha lite mysigt! Dessutom har jag en liten låda med ansiktshanddukar lättillgängligt.

bathroom victor vaissier

Alltså denna kombo av Victor Vaissier i doften La Forêt (såg att Karin skrivit om doftljuset på sin blogg härom dagen, tips tips!) som doftar legit barrskog! När en smörjt sig med krämen luktar man verkligen som en skogarbetare, haha! La Forêt Handtvål är min favorit, alltså min skapare! Har ni inte doftat på den tycker jag att ni ska springa och göra det nu, fräscht och kraftigt på samma gång 🌲

Jag har även en room diffuser från Lagerhaus i doften Bomull/Linne som passar väldigt bra i badrummet.

bathroom skin treat monsun

Snygga förpackningar med bra innehåll får pole position! Här har vi två favoriter till kroppen; SKIN TREAT Skin Perfection Body Elixir är en lätt och krämig gel som är som ett serum för kroppen! Jag gillar den just för att den är lätt och sjunker snabbt in i huden och MON|SUN Whipped Wednesday Body Soufflé som jag brukar använda efteråt, det är en lätt och fluffig kroppskräm som doftar så gott av eukalyptus, mysk och liljekonvalj.

Hur livar ni upp era badrum?

2 kommentarer

Wysteriia 25 februari, 2019 - 21:06

Så fint! Mitt badrum är kaos….hehe!

Malin 26 februari, 2019 - 04:21

Tack gullis! Äsch, det går väl att fixa? 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy