FOREO UFO mini

av Malin
416 visningar 6 Minuter läsning

Säg hej till min nya bästis! Som ni vet älskar jag ansiktsmasker och teknologi, så hur pepp blev inte jag när FOREO lanserade sin UFO? Nörden inom mig jublade! UFO Mini är en mindre och billigare variant.

FOREO UFO mini, 1795 SEK

FOREO UFO mini är lillasystern till FOREO UFO; en smart ansiktsbehandling i medicinskt silikon. Denna lilla pryl har LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringar ska hjälpa till att aktivera och absorbera ingredienserna djupare i epidermis. (FOREO UFO i fullsize har även kryoterapi som ger kyla.)

FOREO UFO mini jobbar med fullspektrum av LED-ljusterapi; Röd, Grön och Blå. Rött ljus ska öka blodcirkulationen för att stimulera kollagenproduktionen, grönt ljus ska ge lyster och jämna ut hudtonen, blått ljus ska fungera bra på just acnebenägen hy då det förstör de bakterier som orsakar detta samtidigt som det stimulerar blodcirkulationen.

Till UFO ska man använda olika maskbehandlingar med olika ingredienser och fokusområden. Det finns sju stycken hittills; Make my Day, Call it a Night, Youth Junkie, Shimmer Freak, H2O Overdose, Glow Addict och Matte Maniac. Jag har testat fyra av dem.

UFO mini är anpassad för 5 av 7 masker. Shimmer Freak är en ögonmaskbehandling där UFO även ska ge kyla, samma med Matte Maniac som är riktad till en acnebenägen hy som då ska använda kylan tillsammans med blått LED-ljus för att lugna huden.

Man köper maskerna i paket om 6 eller 7 stycken och de kostar mellan 99-199 SEK per paket. Ett helt okej pris (ca. 14-33 kr /mask) i jämförelse med andra arkmasker. Dock innehåller maskerna lite mindre essens än en arkmask, men när jag använt dem har jag kunnat använda en mask 2-3 gånger för att det fortfarande finns serum i förpackningen.

⛅️ Make my Day 99 SEK, är en morgonbehandling med röda alger och hyaluronsyra som är en perfekt start på dagen, den ger både återfuktning och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

🌙 Call It a Night 99 SEK, är en nattmaskbehandling och ger huden en bra förutsättning att reparea sig under natten. Den innehåller bl a. Ginseng tillsammans med T-Sonic-pulseringarna boostar blodcirkulationen och olivolja återfuktar och nära huden. Tillsammans med det röda LED-ljuset och värmeterapin hjälper UFO till att slussa in ingredienserna.

👶🏻 Youth Junkie 199 SEK, är en anti-aging maskbehandling som innehåller bl a. Kollagen som förbättrar elasticiteten, mjukar upp fina linjer, E-Vitamin som skyddar och återfuktar, sheasmör, jojobaolja och olivolja för en återfuktad och mjuk hud. Tänk er baby face på påse!

💦 H2O Overdose 199 SEK, är en fuktboostande behandling då den innehåller bl a. hyaluronsyra som återfuktar tillsammans med Ceramide 3 som hjälper till att bibehålla fukten i huden för en mjuk och plumpad hy.

Tillsammans med FOREO-appen (finns på App Store & Google Play) kan man både använda färdiga program som är anpassade efter maskernas innehåll och bara tar 90 sekunder. Eller så kan man styra den själv med hjälp av reglage. Där kan man välja vilken färg på LED-ljuset, om den ska använda T-Sonic-pulseringar eller ha värme.

Funkar det bättre än en kräm- eller arkmask? Det vet jag inte, men den lilla stunden jag får med min FOREO UFO mini är mysig och gör gott i själen. Eftersom behandlingarna bara är 90 sekunder så kan det ju gå snabbt om man vill, men jag gillar att använda upp allt serum i maskerna och det brukar räcka till 2-3 gånger. Det är skönt med både värmen och pulseringarna. De masker jag testat har gjort min hud återfuktad och mjuk precis som de ska 🧖🏻‍♀️

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer