#Söndagsmasken: Rodial Dragon’s Blood Eye Mask

av Malin
221 visningar 2 Minuter läsning

Den här söndagen behöver jag verkligen en pick-me-up efter en vecka med influensan med hosta och 40-graders feber! Hela ansiktet känns kruttorrt då jag legat nedkrupen i sängen och kan räkna antalet gånger jag varit uppe på ena handen. Usch, den här skiten önskar jag ingen…

rodial dragon's blood eye mask
rodial dragon's blood eye mask

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask, 540 SEK (8x5g)

Återfuktande och tonande ögonmask för alla hudtyper i bio-cellulosa för en tät och härlig passform. Här hittar vi ingredienser som bl a. Hyaluronsyra som ger återfuktning, Crodarom (det som kallas “drakblod”) som skapar en skyddande hinna, agerar antiinflammatoriskt och lugnande, Vitamin C som jämnar ut och ger huden lyster och Arnicaextrakt som reducerar mörka ringar och svullnader. I övrigt innehåller den också Glycerin (återfuktande), Praktfrossört (avgiftande och dränerande), Slåttergubbe (används inom örtkosmetik), Vita mullbär (snabba och säkra “bleknings”-egenskaper) och Trollhassel (lugnande, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper).

Jag gillar verkligen den här ögonmasken! Den är enkel att applicera, den sitter bra på huden, inget svid eller brännande, utan den känns svalkande och skön på huden och det är helt ärligt den första masken som jag sett direkt resultat av. Jag blir både slät och mjuk under ögonen och känner mig “plumpad”. Hade bara kunnat ta liiite lite mer produkt i förpackningen då jag upplevde att de torkade ganska snabbt.

Jag har faktiskt inget negativt att säga om den här godingen, inte ens om den lilla lilla parfymen som finns i, för jag känner den varken i näsan eller på huden. Även om priset känns lite maffigt så ska man komma ihåg att man får 8 paket med masker, vilket blir ungefär 68 kr /mask.

 • 7.8/10
  Effekt - 7.8/10
 • 8.9/10
  Innehåll - 8.9/10
 • 9/10
  Passform - 9/10
 • 7/10
  Pris - 7/10
 • 7/10
  Mängd - 7/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer