#Söndagsmasken: Biodroga Blue Orchid

av Malin
105 visningar 3 Minuter läsning

Söndag är här igen och dagens #söndagsmask är lite nyheter från Biodroga. Jag har idag kört en återfuktande kombo med Moisture Concentrate och Instant Beauty Sheet Mask för att maxa effekten!

biodroga blue orchid moisture concentrate sheet mask söndagsmasken
Biodroga Blue Orchid Moisture Instant Beauty Sheet Mask, 595 SEK (x5 st)

En tygmask med återfuktande egenskaper som passar alla hudtyper. I maskserumet hittar vi mest vatten, glycerin tillsammans med Sodium Hyaluronate som är högmolekylär hyaluronsyra. Vi hittar också ‘Blå vanda’ (blå orkidé), fikonextrakt, jästextrakt och andra återfuktare och fuktbevarare.

Den innehåller även Benzyl Alcohol och en del tillsatta parfymämnen som kan ge allergiska reaktioner för personer med känslig hy.

biodroga blue orchid moisture concentrate sheet mask söndagsmasken
Biodroga Blue Orchid Moisture Concentrate, 399 SEK (x7 st)

I samma anda som arkmasken innehåller det här koncentratet vatten, glycerin tillsammans med Sodium Hyaluronate som är högmolekylär hyaluronsyra, ‘Blå vanda’ (blå orkidé), fikonextrakt, andra återfuktare och fuktbevarare. Skillnaden är att det här koncentratet också innehåller Malakitextrakt. Malakit är en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och har en lugnande effekt på stressad hud.

biodroga blue orchid moisture concentrate sheet mask söndagsmasken
biodroga blue orchid moisture concentrate sheet mask söndagsmasken

Jag börjar med att klappa in hälften av ampullen i ansiktet till följt av att jag lägger på ansiktsmasken. Masken är av den typ som man känner när det börjar bli dags att ta av den då den blir torr, därefter klappar jag in resten av ampullen.

Passformen på tygmasken var sisådär. Det fanns typ ingen möjlighet att sträcka ut den då den mest revs sönder om jag drog i den. Maskens klippta skåror var inte heller mycket till hjälp. Den släppte väldigt i kanterna så det var inte med skurmoppen i högsta hugg jag kunde använda den. Men den känns sval och skön och fick mig att ta en paus i vardagen och lägga mig ner. Det kanske är en bra egenskap?

Resultatet blir väldigt mjuk och återfuktad hud! Jag känner återfuktningen och mjukheten hela dagen. Och denna rutin kan ha bidragit med den bästa basmakeupen jag haft på väldigt länge! Sminket satt så fint på huden och var fint länge. Det ska tilläggas att jag satt på en liten teater med massor av fulla människor och blev väldigt (läs svettig) varm i pannan och runt hårfästet och sminket rörde sig inte ur fläcken!

Summan av kardemumman av den här kombon kan inte bli mer än att jag gillar dessa väldigt mycket!

Biodroga Blue Orchid Moisture Instant Beauty Sheet Mask
 • 9/10
  Effekt - 9/10
 • 7/10
  Innehåll - 7/10
 • 10/10
  Mängd - 10/10
 • 6/10
  Passform - 6/10
 • 8/10
  Pris - 8/10

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer