MOTD: Blurred lines

av Malin
112 visningar 2 Minuter läsning

Vilket sminkflow jag är i just nu! Så här mycket har jag inte orkat eller känt mig inspirerad till att skapa på länge. Jag tror att det har med årstiden att göra, jag är så styrd av vädret! Våren kommer med hopp och ljuset ger mig energi. Är ni väderstyrda?

I helgen skulle vi på humorshow inne i stan och jag lyckades få till den bästa basen på länge! Och det flytande läppstiftet satt igenom en middag och ett glas vin utan att det såg det minsta avskavt ut. Scrolla vidare för att ta reda på vad jag använt…

motd blurred linesmotd blurred lines

BAS
Maybelline Master Prime Hydrating Primer
Sensai Glowing Base
NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation – Vanilla
L’Oréal Paris True Match Concealer – 1.N
Sensai Translucent Loose Powder
KICKS Beauty Contouring Kit Medium/Dark – Cinnamon
IsaDora Perfect Blush – 52 Pink Glow
IsaDora Face Glow Highlighting Wheel

ÖGONBRYN
Make Up Store Microshadow – Shade Collection
Maybelline Brow Precise Fiber Filler – Medium Brown

ÖGON
Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer
NABLA Dreamy Eyeshadow Palette – Illusion
Linda Hallberg Cosmetics Flash Crayon – Acsella Flash
Maybelline The Colossal Big Shot Tinted Fiber Primer
Maybelline Total Temptation Mascara – Black

LÄPPAR
Maybelline Superstay Matte Ink – 15 Lover

motd blurred lines motd blurred lines

1 kommentar

Mammi 13 april, 2018 - 10:16

Snyggt! Det där får du lära mig hur jag ska göra. Ser väldigt sofistikerat ut. <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer