Depend Artificial Lashes-nyheter!

av Malin
327 visningar 8 Minuter läsning

I våras var jag och gästspelade hos Depend, ja du läste rätt! Tanken var egentligen bara att jag skulle vara med och observera för att jag ville se hur deras fotograferingar går till – men det slutade med att jag var fransmodell för några av deras fransar som skulle släppas nu i höst – och nu är de äntligen här!

Jag var inte bara modell, utan en av fransarna är också döpta efter mig. Så surrealistiskt! Bland nyheterna hittar vi också stilen Svea som jag använt mig av i min senaste sminkning 31 om du vill se hur de ser ut på.

Beatrice är ett par långa och separerade fransar i små kluster med längsta stråna i mitten. Jag skrev om Depends Perfect Eye-franskollektion i våras och dessa påminner om fransarna Cecilia, med skillnaden att de har färgskiftningar och Beatrice är helt svarta.

Svea är långa och vispiga fransar som påminner om Sweed Lashes modell Ash. Vissa strån är kortare med några längre strån.

Linda är en fyllig och lång volymfrans med väldigt tät fransbas. En härlig frans till en glittrande eller sotig partysminkning, men också som en riktigt snygg accent vid en lättare ögonmakeup och en mörk läpp!

Malin är klassiska och långa fransar med ett rakt avslut. De påminner om Ardells 111 Black, men har kortare strån mot inre ögonvrån. Dessa passar superbra till en dramatisk sminkning för att jämna ut looken.

Ellen är en mer naturlig fransstil med kortare strån mot inre ögonvrån och längre strån i yttre ögonvrån. Detta för att göra ett intryck av mer mandelformade ögon. Perfekta för att bara “fylla på” dina egna fransar och ge dem en fylligare look.

Molly är en fyllig och busig frans med korta korsande strån samt några lite längre strån som påminner om Ardells modell Demi Wispies.

Carolina är mellanvarianten av Molly och Svea med korsande strån. Påminner om påminner om Ardells populära modell Wispies.

Annica är individuella fransar för dig som tycker att det är svårt att applicera en hel fransrad på en gång eller vill designa din egna fransstil. Eftersom våra naturliga ögonfransar har en cykel och ser inte likadana ut hela tiden så gillar jag att komplettera såna här fransar med mina egna där jag har en glipa. Det bästa med den här typen av fransar är att man kan få dem precis så lätta och naturliga eller fylliga som man vill!


Varför jag jämför fransarna med andra märken är för att ni ska få en uppfattning om hur stora, långa eller vilken stil de har. Fördelen med Depends fransar är att banden är mjuka och följsamma och att de bara kostar 69 SEK /st. Depends fransar är gjorda i naturligt hår (ej från djur) och därmed cruelty-free.

Vad tycker du om Depends nya fransar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer